Το Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε snap τον εαυτό σας

Και δεν θα χρειαστείτε το Gauntlet.

Εδώ και καιρό το κοινό ζητάει να μάθει ποιοι τελικά επέζησαν από το θρυλικό snap και ποιοι... δεν αισθάνθηκαν και τόσο καλά. Το Facebook μπορεί να μην έχει απάντηση να δώσει, αλλά μπορεί να προσφέρει στους υποστηρικτές, και μη, του Thanos τη δυνατότητα να μπουν στη θέση του Spidey και να ενημερώσουν τους φίλους τους, και τον Tony Stark, σχετικά.

Μία νέα μάσκα επαυξημένης πραγματικότητας (AR) θα είναι διαθέσιμη πλέον

στην εφαρμογή του Facebook, και μόνο εκεί, σύμφωνα με το comicbook. Ο τρόπος για να "μετατραπείτε σε σκόνη" είναι πολύ εύκολος και δεν χρειάζεται να 1) τρέξετε στις άκρες τους σύμπαντος συγκεντρώνοντας πέτρες, 2) εξολοθρεύσετε έναν πλανήτη για να αποκτήσετε το γάντι που πάει σετ με τις πέτρες και 3) βρείτε τρόπο να εξαφανίσετε μόνο εσάς και όχι και τον μισό πληθυσμό του κόσμου.

Αντιθέτως, το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone ή tablet σας, την εφαρμογή του Facebook ενημερωμένη, ένα link και Android έκδοσης του 2012 και μετά, ή συσκευή iPhone 5s και νεώτερη.

Το αποτέλεσμα της AR Mask, μέσω του Laughing Place

Πιο συγκεκριμένα, για να μην σας λυπηθεί ο Thanos χρειάζεται να:

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/258281704903067/. Θα λάβετε μια ειδοποίηση στη συσκευή σας.Συνδεθείτε στην εφαρμογή του Facebook. Ελέγξτε ότι η εφαρμογή είναι ενημερωμένη ώστε το AR να τρέξει κανονικά.Πάνω αριστερά στην οθόνη σας θα βρείτε το εικονίδιο της κάμερας. Πατήστε το για να φτάσετε πιο κοντά στην εξαφάνιση σας.Βεβαιωθείτε ότι η κάμερα βρίσκεται σε λειτουργία selfie.Βρείτε το εικονίδιο με το μαγικό ραβδί. Πατήστε το για να δείτε όλα τα διαθέσιμα φίλτρα.Περιηγηθείτε στις επιλογές για να βρείτε το εικονίδιο από την ταινία "The Avengers: Infinity War".Ανοίγοντας το στόμα σας θα δείτε τον εαυτό σας να μετατρέπεται σε σκόνη και τελικά να εξαφανίζεται. Εάν θέλετε να επαναλάβετε το εφέ, πάνω δεξιά στην οθόνη θα βρείτε το αντίστοιχο κουμπί.Για να καταγράψετε τις τελευταίες σας στιγμές πριν εξαφανιστείτε από το χτύπημα του Thanos, κρατήστε πατημένο τον κύκλο που θα βρείτε κάτω και στο κέντρο της οθόνης.Μοιραστείτε την εμπειρία σας στο Facebook!

Σε περίπτωση που κατευθυνθείτε από το πρώτο βήμα στο δεύτερο και δεν βρείτε το εφέ στα ήδη διαθέσιμα, απλώς δοκιμάστε να ακολουθήσετε την ειδοποίηση που θα έρθει μετά από το βήμα 1.

Το νέο AR από την ταινία "The Avengers: Infinity War" αποτελεί μία εορταστική κίνηση του Facebook για την έκδοση της ταινίας σε ψηφιακή και, σύντομα, Blu-ray/DVD έκδοση. Πολλές πληροφορίες βγήκαν πρόσφατα στο φως για τις εξελίξεις που είδαμε στην ταινία. Ο ίδιος ο Thanos επηρεάστηκε αρκετά από την πράξη του, ο Thor έκανε μια λάθος επιλογή και το λάθος του Star Lord συζητήθηκε αρκετά. Μην χάσετε καμία ενημέρωση, καθώς πολλά νέα καταφθάνουν στο IGN Greece.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟ σκηνοθέτης του "Avengers: Infinity War" μιλά για το λάθος του Star-LordΑπαντήσεις δόθηκαν για τη στρατηγική του Thanos στη συγκέντρωση των Infinity StonesΠόσο επηρεάστηκε ο Thanos από το χτύπημα των δαχτύλων του;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα