Στην Ελλάδα θα μείνει μόνο για την ΑΕΚ

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ φέρονται να πήραν διαβεβαιώσεις από την πλευρά του Εζεκιέλ Πόνσε, πως αν παραμείνει στην Ελλάδα, τότε αυτό θα γίνει μόνο για λογαριασμό της Ένωσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλευρά του Αργεντινού επιθετικού ξεκαθάρισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό,
παρά τα όσα γράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να διατηρήσουν τον Πόνσε στο έμψυχο δυναμικό τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για αυτό τον λόγο αναμένεται να έχουν επαφές με τη Ρόμα, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, για έναν ακόμα χρόνο. Ο 22χρονος παίκτης περιμένει να ενημερωθεί από τη Ρόμα για το μέλλον του και είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στην Αθήνα και στην ΑΕΚ, από τη στιγμή που υπολογίζεται για το βασικό σχήμα της ομάδας από τον Μανόλο Χιμένεθ. Εξελίξεις στο θέμα του Πόνσε αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, όταν και οι επαφές με τη Ρόμα θα μπουν στην τελική ευθεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα