Με μοναδικό στόχο το “διπλό” η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδος θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020 και ψάχνει μόνο τη νίκη κόντρα στο Λιχτενστάιν, στην πρεμιέρα της στη φάση των ομίλων (21:45). Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος θεωρητικά είναι βατός.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει από τους παίκτες
του πέρα από τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να τονώσουν την ψυχολογία τους, εν όψει της συνέχειας των προκριματικών του Euro 2020. Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Μανωλά, Κώστα Σταφυλίδη, Πέτρο Μάνταλο και Δημήτρη Πέλκα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Αναστασιάδης αναμένεται να παρατάξει την εθνική Ελλάδος με 4-2-3-1 και τον Βλαχοδήμο στην εστία. Οι Σιόβας και Κουρμπέλης αναμένεται να είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τους Κούτρη και Μπακάκη στα άκρα της άμυνας. Οι Σάμαρης και Ζέκα θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Δώνη, Μασούρα και Φορτούνη να αποτελούν την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή της επιθετικής γραμμής θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα