Στη μικρή οθόνη κατευθύνεται η Cate Blanchett για τη σειρά "Stateless"

Μεγάλα θέματα στην μικρή οθόνη!

Στη μικρή οθόνη και στο NBC κατευθύνεται η Cate Blanchett (Lord of the Rings, Thor: Ragnarok) για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

Σύμφωνα με το Variety, η Οσκαρική ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει πλάι στους Yvonne Strahovski (The Handmaid's Tale) και

Dominic West (Colette) για τις ανάγκες τις μίνι-σειράς έξι επεισοδίων "Stateless". Η δραματική σειρά επικεντρώνεται σε ένα κέντρο κράτησης μεταναστών στη μέση της ερήμου και τέσσερις ξένους, μια αεροσυνοδό που ξεφεύγει από μια αίρεση, έναν Αφγανό που ξεφεύγει από την δίκη του, ένα Αυστραλό πατέρα που ξεφεύγει από μια δουλειά χωρίς μέλλον και ένα γραφειοκράτη που ξεφεύγει από ένα σκάνδαλο. Ο καθένας αντιμετωπίζει το κέντρο με διαφορετικό τρόπο και προσφέρεται μια καλύτερη ματιά στα προβλήματα των χωρών ανά τον κόσμο. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Jai Courtney, Asher Keddie, Fayssal Bazzi, Rachel House, Kate Box, Clarence Ryan, Claude Jabbour, Rose Riley και Helana Sawires.

"Αν και η ιστορία επικεντρώνεται στην Αυστραλία, τα διλήμματα που θα εξερευνηθούν από τους τέσσερις αυτούς χαρακτήρες συναντιόνται παγκόσμια. Την επιθυμία για ελευθερία, την ανάγκη της κοινωνικής σταθερότητας, τη σταδιακή έλλειψη πίστης στην πολιτική σκηνή και τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή του καθενός", είπε η Blanchett.

Οι Yvonne Strahovski και Cate Blanchett.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Blanchett, Tony Ayres και Elise McCredie. Σεναριογράφοι της σειράς θα είναι οι McCredie και Belinda Chayko και σκηνοθέτες οι Emma Freeman και Jocelyn Moorhouse. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στην Νότια Αυστραλία.

Παραγωγοί θα είναι οι Andrew Upton, ο σύζυγος της Blanchett, μέσω της εταιρείας παραγωγής του Dirty Films, αλλά και οι Sheila Jayadev, Paul Ranford, Sally Riley, Andrew Gregory, Blanchett και Ayres. Η McCredie θα εκτελεί χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγοί και η Liz Watts θα είναι εκτελεστική παραγωγός.

Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceTo μυστήριο του "Manifest" θα συνεχίσει να εξαπλώνεται και σε 2η σεζόνΤο NBC δείχνει την έξοδο σε "Midnight, Texas" και μία ακόμα σειράThe Gilded Age: Νέο δράμα απ' τον δημιουργό του "Downton Abbey" στο NBC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα