H Marvel ετοιμάζει ένα δυνατό relaunch για τα κόμικς των X-Men

"Αυτή είναι μια ολοκαίνουργια εποχή για τους X-Men."

O Jonathan Hickman επιστρέφει στην Marvel Comics αυτό το καλοκαίρι και τώρα ξέρουμε ότι τα "House of X" και "Powers of X" δεν είναι απλά μια ανανέωση για το franchise των X-Men αλλά μια τεραστίων διαστάσεων αλλαγή.

Ο Hickman μίλησε για τα σχέδια του στο ComicBook.com. Αποκάλυψε ότι η Marvel

θα ακυρώσει τις υπόλοιπες σειρές X-Men το καλοκαίρι ώστε να κρατήσει στο επίκεντρο τα "House of X" και "Powers of X". Μόλις οι δύο μίνι σειρές ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο, η Marvel θα ξαναξεκινήσει τους X-Men με νέους τίτλους και νέες δημιουργικές ομάδες.

Teaser art by Mark Brooks. (Image Credit: Marvel Comics)

"Θέλαμε να πουλήσουμε την ιδέα ότι με αυτό θα ασχολούμαστε τα επόμενα χρόνια", είπε ο Hickman στο ComicBook.com. "Οπότε αν θέλετε να διαβάσετε X-Men από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τον Σεπτέμβριο, τα House of X και Powers of X είναι τα μοναδικά νέα X-βιβλία διαθέσιμα και ότι θα ακολουθήσει θα βασίζεται σε αυτά. Θέλαμε να είμαστε ξεκάθαροι με τους fans, στα καταστήματα, και κυρίως, στους δημιουργούς που θα εργαστούν σε αυτά τα βιβλία στο μέλλον. Θέλαμε το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο: Αυτή είναι μια ολοκαίνουργια εποχή για τους X-Men. Αυτό κάνουμε τώρα".

Ο Hickman αποκάλυψε ότι θα γράφει και το βασικό βιβλίο των X-Men μετά το τέλος των δύο μίνι σειρών. Επιπλέον, θα είναι επικεφαλής "ενός ολοκαίνουργιου σύμπαντος" από κόμικς των X-Men. Φαίνεται ότι ο ρόλος του θα είναι παρόμοιος με αυτού του Gerard Way στην Young Animal της DC και του Brian Michael Bendis στην Wonder Comics, ως showrunner ή υπεύθυνου δημιουργικού για όλο το franchise στα κόμικς.

Σύμφωνα με τον Hickman, ο σχεδιασμός τους καλύπτει δύο χρόνια νέων τίτλων που θα αποκαλύπτονται όσο περνάει ο καιρός. "Βρισκόμαστε ήδη στην παραγωγή του πρώτου κύματος βιβλίων και το σχέδιο μας αυτή τη στιγμή είναι να εισάγουμε τίτλους, δημιουργικές ομάδες και πληροφορίες έκδοσης κοντά στο SDCC, που είναι μια βδομάδα πριν την κυκλοφορία του HOX #1".

House of X #2 cover by Pepe Larraz.

O Hickman συνέχισε, "Επίσης τελειώσαμε τα σχέδια μας για το δεύτερο κύμα βιβλίων που θα κάνει ντεμπούτο το 2020 και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε προσλήψεις γι' αυτό. Είναι αρκετά συναρπαστικό, και αυτού του είδους ο εκτενής σχεδιασμός είναι ένα από τα θετικά του να γνωρίζεις την κατεύθυνση που ακολουθείς για τα επόμενα χρόνια".

Τα "House of X #1' και "Powers of X #1" θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο του 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΔεκάδες δημιουργοί συνεργάζονται για τον εορτασμό των 80 χρόνων της MarvelH Marvel Comics αποκαλύπτει τη νέα ValkyrieSWCC Cosplay - Star Wars Celebration 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα