Με δικό του πάνελ το Netflix στη φετινή E3

Από το binge watching στο binge playing.

To Netflix θα έχει δικό του πάνελ στη φετινή E3, και θα λέγεται "Bringing Your Favorite Shows to Life: Developing Netflix Originals into Video Games" (ελεύθερη μετάφραση: Φέρνοντας τις αγαπημένες σας σειρές στη ζωή: Μετατρέποντας πρωτότυπο

υλικό του Netflix σε βιντεοπαιχνίδια")

Η εταιρεία δήλωσε πως στο πάνελ θα συμμετέχουν "game developers και δημιουργοί σειρών που έχουν ένα πάθος με το να προσαρμόζουν πρωτότυπο υλικό του Netflix σε βιντεοπαιχνίδια". Να σημειώσουμε πως το πάνελ θα συντονιστεί από την Lucy O'Brien του IGN.

Πριν από τις επίσημες προσκλήσεις, το επίσημο Netflix NX και η E3 συζήτησαν κάποιες λεπτομέρειες αρκετά δημόσια και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, για να εντείνουν τον ενθουσιασμό της επερχόμενης εκδήλωσης. Όσο για το ποια παιχνίδια θα τονίσει ή θα "φέρει" μαζί του, ο κολοσσός του stream ανέφερε το επερχόμενο "Stranger Things 3: The Game", αλλά πρόσθεσε πως "σίγουρα θα έρθουν πολλά ακόμα", άρα θα ήταν ασφαλές να νομίσουμε πως το Netflix ετοιμάζεται για κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις.

Το γεγονός πως αυτή η συζήτηση στο Twitter έγινε από το Netflix NX, το hub του Netflix για κόμικ και sci-fi ταινίες και σειρές, θα μπορούσε να υποδεικνύει το τι είδους υλικό θα προσαρμοστεί σε video games.

Ενώ το "Stranger Things 3: The Game" θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου σε PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC και κινητά, το Netflix δεν είναι αποξενωμένο από διαδραστικές εμπειρίες που εισβάλλουν απευθείας στην πλατφόρμα του. Να υπενθυμίσουμε, πως νωρίτερα φέτος, είχαμε το πρώτο διαδραστικό επεισόδιο/ταινία, με το "Black Mirror: Bandersnatch", ενώ την προηγούμενο μήνα, το "You Vs. Wild" άφηνε τους θεατές να πάρουν αποφάσεις και να καθοδηγήσουν τον Bear Grylls στις περιπέτειές του.

Όπως και να 'χει, το να κάνει το ντεμπούτο της μια τόσο μεγάλη streaming υπηρεσία στη μεγαλύτερη διοργάνωση της gaming βιομηχανίας, είναι κάτι που σίγουρα αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Να σημειώσουμε πως η φετινή E3 θα διεξαχθεί 11-13 Ιουνίου, και όπως κάθε χρόνο το IGN Greece θα προσφέρει την πλήρη κάλυψή της.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Netflix και Dark Horse Entertainment μαζί για μελλοντικές σειρές [Αποκλειστικό] I Am Mother - Netflix Trailer Debut [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα