Στη λίστα και το όνομα του Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ένα ακόμα όνομα επιθετικού το οποίο προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη λίστα του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εξαιρετική άποψη για τον 27χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Νόριτς, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει και την Μπεσίκτας. Ο Ολιβέιρα δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα
και σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Πορτογάλος τεχνικός, σχετικά με το αν τελικά θα είναι ο εκλεκτός για την επιθετική γραμμή των “ερυθρολεύκων”.

Στη σχετική λίστα φέρεται να βρίσκεται ένας ακόμα επιθετικός από την Αγγλία, ο Λέο Μπονατίνι της Γουλβς. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην αγγλική ομάδα και ψάχνεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να έχει τσεκάρει την περίπτωσή του, όπως και αυτή του Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος όμως αποτελεί εναλλακτική επιλογή. Τέλος, ο Φακούντο Φερέιρα παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας των Πειραιωτών, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση που θα κρατήσει η Μπενφίκα, στη συγκεκριμένη υπόθεση και το κατά πόσο σκοπεύει να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού ή αν ψάχνει μόνο να τον πουλήσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα