Προχωρούν οι ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσουν σύντομα τα θέματα των ανανεώσεων, προκειμένου να στραφεί η προσοχή στη συνέχεια στην ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πρώτοι που θα κληθούν να υπογράψουν νέα συμβόλαια συνεργασίας είναι οι Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο, καθώς οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την έως τώρα
προσφορά τους στην ομάδα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την παραμονή των δυο παικτών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια και η διοίκηση αναμένεται να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κάτι ανάλογο δεν ισχύσει και στην περίπτωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ προβληματίζονται με την ηλικία του Ολλανδού μεσοεπιθετικού και σκοπεύουν να του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός από την πλευρά του θέλει τουλάχιστον διετές συμβόλαιο, την ίδια στιγμή που ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει περισσότερο τον παίκτη ως εναλλακτική λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Τέλος, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τους Κάνιας και Σάκχοφ, καθώς οι “ασπρόμαυροι” θέλουν πρώτα να τελειώσουν τις υποθέσεις των Βαρέλα και Κρέσπο. Παράλληλα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει σκέψη στις τάξεις της ομάδας να αντικατασταθούν οι δυο παίκτες στο τέλος της σεζόν, με καλύτερες λύσεις για το βασικό σχήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα