Στεναχωρημένος αισθάνθηκε ο Jared Leto με τον Joker του Joaquin Phoenix

Λογικό ακούγεται.

Η πρόσφατη κινηματογραφική ταινία της DC είναι το "Joker" με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix. Η ταινία έχει σπάσει ρεκόρ στο box Office και πολλοί μιλούν για την αξία της σε βραβεία, αλλά δεν είναι όλοι χαρούμενοι με την εξέλιξη της κατάστασης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, ο Jared Leto,

ο οποίος ενσάρκωσε τον Joker στην ταινία "Suicide Squad", αισθάνθηκε “αποξενωμένος και στεναχωρημένος” όταν η Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως στον Joker του Todd Phillips.

O Joker είναι ο πιο γνωστός αντίπαλος του Batman. Ηθοποιοί όπως ο Jack Nicholson και ο εκλιπών Heath Ledger έχουν μείνει στην ιστορία για τις ενσαρκώσεις του χαρακτήρα, με τον Ledger να λαμβάνει και το Όσκαρ ερμηνείας μετά θάνατον.

Από την άλλη, η εκδοχή του Leto έλαβε άσχημες κριτικές, με τον ηθοποιό να φαίνεται πως ήταν αναστατωμένος που πολλές από τις επιπλέον σκηνές που γύρισε δεν κατέληξαν στην τελική ταινία. Τότε, φήμες ήθελαν την WB να δουλεύει πάνω σε μια αυτόνομη ταινία για τον Joker του Leto, αλλά και σε μια που θα έδειχνε τη σχέση των Joker και Ηarley Quinn. Και οι δύο ταινίες μπήκαν στο συρτάρι, με πρόσφατο δημοσίευμα να αποκλείει την εμφάνιση του ηθοποιού στο reboot του James Gunn, "The Suicide Squad", αλλά και στο "Birds of Prey" της Cathy Yan.

Μπορούμε να κατανοήσουμε την αντίδραση του Leto αν σκεφτούμε ότι το πράσινο φως για τον Joker του Phoenix δόθηκε λίγο καιρό μετά το "Suicide Squad". Όπως και να 'χει, αναμένουμε να δούμε τον Leto στο "Morbius", και μπορεί και στο "Little Things", πλάι στον Denzel Washington.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το "Joker" και να μας πείτε τη δική σας γνώμη για όλο αυτό.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα