Από το "Aquaman" έρχεται η νέα προσθήκη του "The Matrix 4"

Ως νεαρός Morpheus ίσως;

To cast του "Matrix 4" μεγαλώνει και προσθέτει τον Yahya Abdul-Mateen II, ή όπως τον γνωρίσαμε, τον Black Manta της ταινίας "Aquaman" (2018).

Σύμφωνα με το Variety, διάφορες πηγές αναφέρουν ότι ο Abdul-Mateen και άλλοι ηθοποιοί συναντήθηκαν με τη σκηνοθέτη Lana Wachowski για να συζητήσουν τον ρόλο, αλλά ο ηθοποιός ήταν η τελική επιλογή της σκηνοθέτη. Άγνωστος παραμένει το ρόλος του, αλλά αν λάβουμε αληθινά τα δημοσιεύματα που θέλουν την ταινία να δείχνει το παρελθόν και όλοι οι χαρακτήρες να είναι νεότεροι,

τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Morpheus.

Ο Abdul-Mateen έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά "The Get Down" ως Clarence "Cadillac" Caldwell. Πρωταγωνίστησε στα "Baywatch", "The Greatest Showman" και "Us" ενώ αναμένουμε να τον δούμε στο "All Day and a Night", ως Candyman στην ομότιτλη ταινία, αλλά και στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ, "Watchmen".

Πριν από λίγο καιρό μάθαμε ότι η τέταρτη ταινία "Matrix" θα υλοποιηθεί και θα φέρει τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss στους ρόλους τους ως Neo και Trinity, αντίστοιχα. Η Lana Wachowski θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ παράλληλα έγραψε το σενάριο με τους Aleksander Hemon και David Mitchell. Παραγωγός θα είναι ο Grant Hill, ενώ μεγάλη απουσία από τη δημιουργική ομάδα είναι αυτή της Lilly Wachowski.

Η πρώτη ταινία "The Matrix" δημιουργήθηκε από την Lana και την αδερφή της, Lilly Wachowski, πριν από 20 χρόνια, το 1999. Απέκτησε δύο sequels, τα "The Matrix Reloaded" και "The Matrix Revolutions", καθώς και spinoffs όπως το "The Animatrix".

Φήμες για μια 4η ταινία υπάρχουν εδώ και μια δεκαετία περίπου. To 2017, πηγές ήθελαν την Warner Bros. να κάνει relaunch του franchise, με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan. Εκείνη τη στιγμή, η συμμετοχή των Wachowskis δεν είχε αποφασιστεί. Ενώ αργότερα, δηλώσεις του Chad Stahelski, σκηνοθέτη του "John Wick 3" και χορογράφου των ταινιών "The Matrix", είχε πει ότι οι Wachowskis θα σκηνοθετούσαν τη νέα προσθήκη στη σειρά.

Το "The Matrix 4" θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2020, ενώ το σενάριο έχει ολοκληρωθεί και είναι "φιλόδοξο", σύμφωνα με τα λεγόμενα του Reeves. Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Έτοιμο το σενάριο του "Matrix 4" Neo και Trinity επιστρέφουν για το "The Matrix 4" Φήμη: Οι Wachowskis θα επιστρέψουν για το "The Matrix 4"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα