Στ. Σβαμπ: "Βαθμούς στην Ολλανδία"

Στ. Σβαμπ: "Βαθμούς στην Ολλανδία"kmpotsΠέμ, 11/05/2020 - 23:54 Χαρούμενος για τη σπουδαία κι ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Αϊντχόφεν αλλά και ανακουφισμένος για το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, εμφανίστηκε ο Στέφαν Σβαμπ

Ο Αυστριακός μέσος του "Δικεφάλου" μιλώντας στην CosmoteTV σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ.

Ήταν ένα τυχερό γκολ για εμένα γιατί προσπάθησα να βρω τη μπάλα η οποία πήγε στα δίχτυα. Αλλά το αξίζαμε. Στο πρώτο ημίχρονο έκανα το λάθος που προέκυψε το πέναλτι. Αλλά στη συνέχεια γυρίσαμε τον αγώνα και πήραμε τη νίκη την οποία πιστεύω την αξίζαμε». 

Για το τί του είπε ο Αντρ. Ζίβκοβιτς στη φάση του γκολ της ισοφάρισης: «Με ρώτησε αν βρήκα την μπάλα καθώς το σουτ ήταν δικό του. Αλλά δε 'μετράει' ποιός πέτυχε το γκολ. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν ο Ζίβκοβιτς είχε πετύχει τρία γκολ κι εγώ κανένα. Ωστόσο το σημερινό γκολ βγάζει ένα βάρος από πάνω μου για το πότε θα σκοράρω».
 
Και κατέληξε μιλώντας για τη συνέχεια σε συνάρτηση με την πίεση: «Δεν είναι ώρα να χαλαρώσουμε. Είναι νωρίς ο όμιλος είναι σχετικά κλειστός η Αϊνχτόφεν είναι μόλις - δύο - βαθμους πίσω μας. Έχουμε παιχνιδι στην Ολλανδία που πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση, αυτό έχω μάθει ερχόμενος στον ΠΑΟΚ, πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή. Ίσως μετά, με τη διακοπή, να έχουμε χρόνο αλλά θα είναι καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε τον προπονητή και να δουλέψουμε - ακόμη περισσότερο - μαζί του».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Eindhoven - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #UEFA #EuropaLeague #group_stage #matchday3 #PAOKEIN ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Αυστριακός μέσος σχολίασε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, απεμπόλησε την οποιαδήποτε υποψία εφησυχασμού και αποκάλυψε τί του είπε ο Αντρ. Ζίβκοβιτς στο γκολ της ισοφάρισης Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 23:54 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα