Euroleague: Πρώτη νίκη για την Βιλερμπάν

Euroleague: Πρώτη νίκη για την ΒιλερμπάνnavgouliΠέμ, 11/05/2020 - 23:47

Την πρώτη της φετινή νίκη πήρε η Βιλερμπάν στην Ευρωλίγκα και το κατάφερε αυτό σε μια πολύ δύσκολη έδρα κόντρα στην Μπασκόνια με 88-86. 

Οι Γάλλοι βρέθηκαν όχι μία και δύο αλλά τρεις φορές στο παιχνίδι να προηγούνται με 11 πόντους διαφορά, αλλά πάντα όταν συνέβαινε αυτό η Μπασκόνια έβρισκε τον τρόπο να επιστρέφει και να διεκδικεί τη νίκη. Παρόλα αυτά

οι Γάλλοι άντεξαν στις

αντεπιθέσεις των Βάσκων, διαχειρίστηκαν τα κακά τους διαστήματα και με κορυφαίο τον Αντουάν Ντιό και τον Μουσταφά Φαλ, έφτασαν σε αυτή την πολύ δύσκολη και πολύ σημαντική νίκη. 

Από τους γηπεδούχους ο Περιέ Χένρι έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και λίγο έλειψε να πάρει μόνος του το ματς, αλλά τελικά οι 20 δικοί του πόντοι κι οι 23 του Τζεκίρι δεν έφτασαν στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς προκειμένου να αποφύγει την ήττα. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ ASVEL Villeurbanne - Μπάσκετ Baskonia - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ASVEL Villeurbanne ΔΙΕΘΝΕΙΣ Την πρώτη της φετινή νίκη πήρε η Βιλερμπάν στην Ευρωλίγκα και το κατάφερε αυτό σε μια πολύ δύσκολη έδρα κόντρα στην Μπασκόνια με 88-86.
Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 23:47 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα