Σπόρτινγκ-Μαρσέιγ 0-2: Έστησε γαλλικό «πάρτι» στην Λισαβόνα (hls)

Η Μαρσέιγ μετά το 4-1 την περασμένη εβδομάδα σε βάρος της Σπόρτινγκ, κατάφερε να κάνει το 2/2 κόντρα στους Πορτογάλους, κερδίζοντας και στην Λισαβόνα. Η ομάδα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 35′, στάθηκε άτυχη γιατί έπαιξε από το 17′ με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 61′ έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές!

Η κακή μέρα φάνηκε από νωρίς για την Σπόρτινγκ, καθώς στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο Αρίτ τσίμπησε την μπάλα και ο Ρικάρντο Εσγκάιο τον κατεδάφισε εντός μεγάλης περιοχής με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα. Ο Γκεντουζί δεν λάθεψε από το σημείο

του πέναλτι και η Μαρσείγ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 17′.

Ακριβώς με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Αρίτ βρήκε με πανέμορφη συρτή σέντρα τον Αλέξις Σάντσες και ο Χιλιανός της έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-2. Ένα γκολ που κατοχυρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του VAR, διότι ο επόπτης είχε δει οφσάιντ και είχε σηκώσει το σημαιάκι του.

Και σαν να μην έφτανε το 0-2 και το αριθημτικό μειονέκτημα, η Σπόρτινγκ έχασε και τον Πέδρο Γκονζάλες στο 61ο λεπτό, καθώς μέσα σε ένα λεπτό κατόρθωσε να πάρει δύο κίτρινες κάρτες (μία για μαρκάρισμα, μία για διαμαρτυρία).

Η Μαρσέιγ πίεσε κι άλλο μέχρι το φινάλε, έφτιαξε φάσεις αλλά η Σπόρτινγκ κατόρθωσε με νύχια και με δόντια να μην γνωρίσει την εντός έδρας συντριβή και να κρατήσει την διαφορά σε λογικά πλαίσια.

Οι ενδεκάδες:

Σπόρτινγκ: Ίσραελ, Ινάσιο, Ρέις, Κόατες, Εσγάιο, Ουγκάρτε, Νούνο Σάντος, Μορίτα, Τρινακό, Γκονσάλβες, Έντουαρντς.

Μαρσέιγ: Πάου Λόπεθ, Ταβάρες, Μπαλέρντι, Μπεϊγί, Εμπεμπά, Κλος, Ρονζιέ, Βερετού, Γκεντουζί, Αρίτ, Αλέξις Σάντσες

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Τότεναμ 7 βαθμούς

Μαρσέιγ 6 βαθμούς

Σπόρτινγκ 6 βαθμούς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4 βαθμούς

Keywords
Τυχαία Θέματα