Τότεναμ – Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 3-2 : Όρθιοι οι «Σπερς» στο παιχνίδι των «λαθών» (hls)

Σε έναν πολύ καλό ρυθμό κύλησε το ματς στο Λονδίνο όπου προέκυψε ένα μεγάλο σκορ από νωρίς, αφενός επειδή οι δύο ομάδες ήθελαν και προσπάθησαν να ψάξουν την ουσία κι αφετέρου διότι οι άμυνές τους δεν αποτελούσαν εξ αρχής σημείο αγωνιστικής… εμπιστοσύνης!
Φάνηκε αυτό, το τελευταίο, από νωρίς όταν μόλις στο 14ο λεπτό κι ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να πιέσουν πολύ ψηλά ο αμυντικός Ντάϊερ έκανε το λάθος μέσα στην μεγάλη περιοχή, κι αυτό το αξιοποίησαν η Άϊντραχτ με δύο γρήγορες αλλαγές της μπάλας κι ένα κοντινό πλασέ του Ιάπωνα Καμάντα στα δίχτυα του – δικαίως – εκνευρισμένου γκολκίπερ

Λιορίς!
Η «απάντηση» ήρθε σχεδόν άμεσα από την ομάδα του Λονδίνου με ένα γκολ που λειτούργησε σε βαθμό καθοριστικό για τη συνέχεια.
Ο Κορεάτης Σον στο 20ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα αξιοποιώντας μια ωραία κάθετη μπαλιά μέσα σε μια «χαμένη» άμυνα.
Οκτώ λεπτά αργότερα, κι ενώ οι «Σπερς» είχαν πάρει τα ηνία και στο ψυχολογικό κομμάτι του αγώνα, κέρδισαν πέναλτι. Ο Χάρι Κέϊν από τα έντεκα βήματα βρήκε στόχο για να φέρει την ανατροπή.
Με το «μομέντουμ» υπέρ τους οι γηπεδούχοι έφτασαν σε ένα ακόμη γκολ, στο 36’, όταν ο Σον βρέθηκε αμαρκάριστος – ξανά – κι από το ύψος του πέναλτι με βολέ έκανε το 3-1!
Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός «έπεσε» καθώς η Τόττεναμ δεν θέλησε να ρισκάρει και η ομάδα της Φρανκφούρτης ξέμεινε από ηθικό, μειονεκτώντας – συνάμα – στην αριθμητική ισορροπία, αφού μέσα σε δύο λεπτά ο αμυντικός Τούτα είδε δύο κίτρινες κάρτες (57’. 59’)!
Από κει και πέρα, Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης παρότι έπαιξε με δέκα παίκτες για πάνω από μισή ώρα λόγω της αποβολής του Τούτα, ήταν αυτή που έμεινε… “ξύπνια” στον ήπιο ρυθμό και μείωσε με κεφαλιά του Αϊντού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 87ο λεπτό.
Η συνέχεια είχε στοιχεία από θρίλερ, καθώς οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν και η Τότεναμ κέρδισε σε αντεπίθεση άλλο ένα πέναλτι αλλά ο Κέϊν εκτέλεσε άσχημα δίχως να «τελειώσει» το ματς το οποίο είχε λίγα λεπτά ακόμημ, αγωνίας ώσπου να καταλήξει σε αυτό το 3-2 που φέρνει την Τότεναμ στην κορυφή ενός ομίλου – του 5ου στη διοργάνωση – που όμως έχει ακόμη δρόμο…

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε) 3-4-2-1 :

Λιορίς, Ρομέρο, Ντάϊερ (78’ Σάντσες), Λενγκλέτ, Χέντζμπιεργκ (85’ Τζιλ), Μπεντανκούρ (67’ Μπινσουμά), Σεσενιόν, Έμερσον, Ρικάρλισον (67’ Σκιπ), Σον (86’ Λούκας Μούρα), Κέϊν

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ) 3-4-2-1 :

Τραπ, Τούτα, Χασέμπε (69’ Εμπιμπέ), Εντικά, Ρόντε (69’ Σμόλτσιτς), Σοβ, Γιάκιτς, Λεντζ (70’ Αϊντού), Λίνστρομ, Καμάντα (78’ Γκέτσε), Κόλο Μουανί (69’ Μπορέ)

Δείτε τα hls του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα