Σπανούλης: "Γι' αυτό επέλεξα Ολυμπιακό" (video)

Τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Τζο Αρλάουσκας και της εκπομπής "Crossover".

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων πως την ημέρα που επιλέχθηκε στο draft δεν γνώριζε τίποτα για το ενδιαφέρον των Χιούστον Ρόκετς γιατί κοιμόταν.

«Ήταν η σωστή ομάδα και η σωστή στιγμή για μένα. Αυτό σκέφτηκα. Ακολούθησα την καρδιά μου, ήταν μία ξεκάθαρη απόφαση. Το σκέφτηκα και είπα πως αυτό
είναι το πεπρωμένο μου, αυτό είναι το κάρμα μου. Το ακολούθησα. Έχω μεγάλο αυτοπεποίθηση, ξέρω πως μπορώ να πετύχω. Γι'αυτό πήρα αυτή την απόφαση.

Δεν μπορείς να πράξεις κάτι τέτοιο απλά γιατί θέλεις να παίξεις εκεί. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση, επειδή ξέρεις πως θα υπάρξει πίεση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που σε βλέπουν ως έναν άνθρωπο μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους, αλλά και από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, επειδή άφησες την ομάδα τους», τόνισε ο Σπανούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντική είναι η σκληρή δουλειά:

«Πολλά παιδιά περιμένουν να δουν άμεσα τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Λένε πως δουλεύουν πολύ και έχουν ερωτήματα: Γιατί δεν σκοράρω, γιατί τα σουτ μου δεν είναι καλά; Δεν έχει να κάνει με αυτό. Η δουλειά μπορεί να μην φανεί την επόμενη ημέρα ή τον επόμενο μήνα. Μπορεί να φανεί έναν χρόνο μετά, οκτώ μήνες μετά ή δύο χρόνια μετά. Δεν ξέρεις ποτέ. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη.
Keywords
Τυχαία Θέματα