H Sega και η Amplitude Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Love Thyself: A Horatio Story

Το πρώτο επεισόδιο διατίθεται δωρεάν στο Steam.

Πέρσι τέτοια εποχή η Amplitude Studios είχε ανακοινώσει στα πλαίσια της Πρωταπριλιάς, το Horatioful Boyfriend, ένα Visual Novel στα πρότυπα του Hatoful Boyfriend, το οποίο επίσης είχε ξεκινήσει ως πρωταπριλιάτικο αστείο.

Παρά το γεγονός ότι η ανάπτυξη ενός “Horatio Dating Sim” ξεκίνησε ως φάρσα, το community

αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία, δίνοντας το έναυσμα στην Amplitude Studios να δημιουργήσει το Love Thyself: A Horatio Story. To εν λόγω Visual Novel εκτυλίσσεται στο σύμπαν των παιχνιδιών Endless, ωστόσο δεν απαιτείται να έχετε παίξει το Endless Space για να παρακολουθήσετε την πλοκή του.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός κλώνου του Horatio καλείστε να αποδείξετε την αξία σας και να γίνετε ο καλύτερος δόκιμος στην ακαδημία ή να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο. Για τους αμύητους στο σύμπαν του Endless Space να σημειώσουμε ότι ο Horatio είναι ο ηγέτης της ομώνυμης φυλής κλώνων, η οποία έχει στόχο να αποδείξει την ανωτερότητά της έναντι των υπολοίπων φυλών του σύμπαντος.

Το πρώτο επεισόδιο του Love Thyself: A Horatio Story διατίθεται δωρεάν μέσω του Steam και αναμένεται να ικανοποιήσει τους λάτρεις των Visual Novels. Σε αντίθεση με τα ιαπωνικά Visual Novels μπαίνει πολύ γρήγορα στο... ψητό, χωρίς περιττούς μακρόσυρτους διάλογους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η διάρκειά του κυμαίνεται στην μία περίπου ώρα, ωστόσο υπάρχουν δύο τουλάχιστον narrative arcs, τα οποία εκτυλίσσονται ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρετε. Να προσθέσουμε ότι η Amplitude Studios σκοπεύει να κυκλοφορήσει δωρεάν και το δεύτερο επεισόδιο του παιχνιδιού (θα κυκλοφορήσει πιθανότατα τον Μάιο).

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια της κυκλοφορίας του Love Thyself: A Horatio Story, η Amplitude Studios διαθέτει το Endless Space και το Endless Space 2 με σημαντική έκπτωση στο Steam. Οι προσφορές θα διαρκέσουν μέχρι και τις 8 Απριλίου.

Το Love Thyself: A Horatio Story κυκλοφορεί για PC και Mac. Για να το κατεβάσετε κάντε κλικ εδώ.

IGN Greece Για τρίτη χρονιά οι UNIque Days ανοίγουν τα πανεπιστήμια για τους μαθητές To Sega Genesis ήταν κοντά σε ένα Alien vs. Predator παιχνίδι αμερικάνικου ποδοσφαίρου Αποκαλύφθηκε το Call of Duty: Mobile για iOS και Android

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα