Σουάρες: «Έχουμε περισσότερη δύναμη στο Καμπ Νου»

Ο Λουίς Σουάρες υπογράμμισε πως η Μπαρτσελόνα θα έχει περισσότερο χώρο στο "Καμπ Νου" για να απειλήσει την εστία της Τσέλσι και εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την ισοπαλία 1-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι «μπλε» είχαν οργανωθεί καλά και έκλεισαν όλους τους χωρούς. Με αποτέλεσμα ο Μέσι και η παρέα του να μην μπορούν να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Αντίθετα, η Τσέλσι ήταν πολύ απειλητική και παρά την ισοφάριση των «μπλαουγράνα» είχαν αρκετές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.

«Το αποτέλεσμα ήταν
καλό, θα έχουμε περισσότερο χώρο στο Κάμπ Νου. Έχουμε περισσότερη δύναμη όταν αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας, γι' αυτό είναι σημαντικό που σκοράραμε. Τώρα πρέπει να πετύχουμε γκολ στην έδρα μας που θα έχουμε περισσότερο χώρο», δήλωσε στην Marca ο 31χρονος.

Ο Ουρουγουανός υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν είχαν χώρο για να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες: «Σ' αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι ευέλικτος και να ψάχνεις να βρεις την καλύτερη λύση. Όπως ο Λιονέλ, δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Βρήκε χώρο λίγο πιο μακριά από το τέρμα, εκτέλεσε και σκόραρε», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα