Ανατροπή και «εκδίκηση»

Η Ρεάλ επικράτησε 3-1 της Λεγανές εκτός έδρας σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Πριμέρα Ντιβισιόν και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι «μερένχες» που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μείωσαν στους 14 βαθμούς τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, ενώ πήραν άτυπη εκδίκηση από τους γηπεδούχους για τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο.

Ο Δημήτρης Σιόβας αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με τη Λεγανές, δίνοντας τη θέση του στο 46' στον Μαντοβάνι, με την ομάδα του να προηγείται μόλις στο 6' με τον Μπουστίνθα μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα της Ρεάλ. Ο Βάθκεθ ισοφάρισε άμεσα
στο 11', ενώ η «βασίλισσα» πήρε το προβάδισμα στο 29' με τον Κασεμίρο να τελειώνει ιδανικά μια πολύ ωραία επίθεση.

Οι δύο σκόρερ των Μαδριλένων ήταν και δημιουργοί του άλλου από τα δύο πρώτα γκολ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέρχιο Ράμος.

Λεγανές (Γαριτάνο): Κουέγιαρ, Σιόβας (46' Μαντοβάνι), Τίτο, Μπουστίνθα, Ρίκο, Ελ Ζαρ, Ράμος (72' Αμραμπάτ), Εράσο, Γκάμπριελ, Γκούμπαου (46' Πέρεθ), Μποβέ

Ρεάλ (Ζιντάν): Κασίγια, Ράμος, Καρβαχάλ, Βαράν, Ερναντέζ, Κασεμίρο, Ίσκο (87' Γιορέντε), Κόβατσιτς (90'+2' Θεμπάγιος), Βάθκεθ, Ασένσιο, Μπενζεμά (76' Μπέιλ)
Keywords
Τυχαία Θέματα