Σίλβα: “Θρύλος του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια, ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας”

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μιγκέλ Σίλβα, στη σημερινή (26/7) συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα, εν όψει της αυριανής (27/7) αναμέτρησης της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, στην “ασπρόμαυρη” έδρα, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του 2ου γύρου του Europa Conference League, αποθέωσε τον συμπατριώτη του, Αντρέ Βιεϊρίνια, τον οποίο χαρακτήρισε “παίκτη-θρύλο”

για τον “Δικέφαλο”. Επιπλέον, εστίασε στην ατμόσφαιρα που περιμένει να συναντήσει στον αγώνα, καθώς έχει πάρει μια γεύση από videos που έχει δει στις διακοπές του παρέα με τον φίλο του, Ράφα Σοάρες.

Ερωτώμενος ο Σίλβα σχετικά με το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ, απάντησε: “Γνωρίζω κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ και από τον προπονητή κι έχω κι έναν φίλο που αγωνίζεται εδώ και είπαμε κάποια πράγματα και στη διάρκεια των διακοπών.

Έχουμε δει και πολλά βίντεο, ξέρω και την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Όσον αφορά στους παίκτες που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνοι, φυσικά είναι οι επιθετικοί, αλλά υπάρχουν και οι στημένες φάσεις, οπότε δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον».

Για το ποιος είναι ο φίλος του και για το αν γνωρίζει την ιστορία του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια:

«Ο παίκτης με τον οποίο μίλησα είναι ο Ράφα Σοάρες. Γνωρίζω ότι ο Βιεϊρίνια είναι θρύλος για τον ΠΑΟΚ, έχω παίξει και με τον αδερφό του και πραγματικά γνωρίζω καλά την αξία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα