Αμπουκασίς: “Φαβορί ο ΠΑΟΚ, θέλουμε καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα”

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς, στη σημερινή (26/7) συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Τούμπα, εν όψει της αυριανής (27/7) αναμέτρησης της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στην “ασπρόμαυρη” έδρα, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο 52χρονος Ισραηλινός τεχνικός τόνισε ότι φαβορί στο ζευγάρι

για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού θεσμού είναι ο ΠΑΟΚ. Σε ό,τι αφορά στην ομάδα του και στον αυριανό αγώνα συγκεκριμένα, σχολίασε ότι η Μπεϊτάρ πρέπει να παίξει έξυπνα και να διεκδικήσει ένα καλό γι’ αυτήν αποτέλεσμα, ώστε να έχει ελπίδες να περάσει στον 3ο γύρο.

Αρχικά, ο Αμπουκασίς δήλωσε: “Έχω δει τον ΠΑΟΚ. Τον έχω δει και στα φιλικά, ενώ γνωρίζω και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στην Τούμπα, από τότε που ήμουν κι εγώ παίκτης. Ελπίζουμε σε κάτι καλό, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και στο δικό μας γήπεδο”.

Ερωτώμενος για τον Φρεντ Φραϊντέι, ο οποίος δεν ακολούθησε την Μπεϊτάρ στη Θεσσαλονίκη, λόγω ενός προβλήματος με τη βίζα του, απάντησε: “Είναι ο μόνος που δεν ακολούθησε την ομάδα, λόγω ενός θέματος που υπάρχει με τη βίζα του. Ωστόσο, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής πολύ ικανός για να τον αντικαταστήσει (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Νικολαέσκου)”.

Και κατέληξε: “Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Είναι καλύτερη ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά. Ελπίζουμε σε κάτι καλό. Είναι η πρώτη αναμέτρηση και είναι σημαντικό να είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Γνωρίζουμε καλά την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα και θα έχουμε στο μυαλό μας ότι ακολουθεί κι ένα παιχνίδι στο Ισραήλ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα