«Σφράγισε» την πρωτιά ο Ολυμπιακός, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών η Ασημάκη

Ο Ολυμπιακός πέτυχε επιβλητική νίκη με 20-3 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας και «σφράγισε» την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ σε μια ιστορική ημέρα για την Αλεξάνδρα Ασημάκη!

Η πολίστρια του Ολυμπιακού μετρούσε 700 γκολ στο εθνικό πρωτάθλημα πριν την έναρξη του αγώνα και χρειαζόταν τέσσερα για να ξεπεράσει τη Δήμητρα Ασιλιάν, που κρατούσε
την πρωτιά με 703. Η Ασημάκη πέτυχε τελικά τέσσερα τέρματα, έφτασε τα 704 και ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών, ενώ είναι ήδη η κορυφαία σκόρερ από καταβολής Α1, δηλαδή από το 1999.

Οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 6-0 με την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου, ξέφυγαν με 9-1 στο ημίχρονο και το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία.

ΑΝΟ Γλυφάδας - Ολυμπιακός 3-20

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-3, 2-4, 0-7

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ε., Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 1, Γκέλη, Καρύτσα, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγγενς 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 2, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού 1.
Keywords
Τυχαία Θέματα