Δυναμική παρουσία του Ευρωπαϊκού U23 στην Πανηπειρωτική Έκθεση 2019

Πρόκειται για την Έκθεση «θεσμό» για την Ήπειρο, η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ανατολής στα Γιάννενα και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Πανηπειρωτικής, τον οποίο εξασφάλισε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνεται η προβολή της μεγάλης φετινής διοργάνωσης της Κωπηλασίας παράλληλα με το Πανευρωπαϊκό Τεχνικής Κολύμβησης που επίσης θα φιλοξενηθεί φέτος στα Γιάννενα.

Στο πλαίσιο προβολής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2019, την Κυριακή 7/4και
ώρα 12:00 θα βρεθούν στο περίπτερο του ΠΕΑΚΙ τέσσερις Ηπειρώτες Ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας, οι οποίοι θα συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην προσπάθεια που καταβάλλει η Οργανωτική Επιτροπή να φέρει τους συγκεκριμένους διεθνείς αγώνες κοντά στην τοπική κοινωνία.

Οι Τόνια Σβάιερ, Αλεξάνδρα Τσιάβου, Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας θα υποδεχθούν τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U23, θα τους ενημερώνουν σχετικά με το Πρωτάθλημα, καλώντας τους να συμμετέχουν σ’ αυτό ως εθελοντές, θα μοιράσουν φυλλάδια και θα φωτογραφηθούν με όσους το επιθυμούν!

Στο μεταξύ, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 100 μαθητών και μαθητριών από 18 διευθύνσεις εκπαίδευσης όλης της χώρας θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων που διοργανώνουν από κοινού στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά τη Δευτέρα, 8 Απριλίου το Υπουργείο Παιδείας με την ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία. Οι 62 μαθητές και 43 μαθήτριες θα πάρουν μέρος σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα και συγκεκριμένα στο σκιφ, τη δίκωπο άνευ πηδαλιούχο και το διπλό σκιφ. Τα προκριματικά θα ξεκινήσουν στις 08:00 το πρωί, ενώ οι έξι τελικοί θα αρχίσουν στις 09:30 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 11:00. Η ΕΚΟΦΝΣ θα παραχωρήσει όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς και το έμπειρο προσωπικό της όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο.

Οι 18 διευθύνσεις που θα εκπροσωπηθούν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων είναι οι: ΠΕΙΡΑΙΑ, Β’ ΑΘΗΝΩΝ, Δ’ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, Α’ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΠΕΛΛΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ, ΧΑΝΙΩΝ, ΛΕΣΒΟΥ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα