Σε παρωδία site ενήλικου περιεχομένου έμπλεξε το Fortnite

Είχε έρθει ο καιρός φαίνεται.

Τα site ενήλικου περιεχομένου και το gaming έχουν γίνει πλέον ένας αστείος και προφανής συνδυασμός και αυτό φυσικά δεν είναι νέο.

Κάθε παιχνίδι χαρακτήρων έχει βρεθεί σε ένα από αυτά και δεν είναι ψέματα πως πολλοί ήρωες και ηρωίδες αποτελούν φαντασία αρκετών παικτών. Βέβαια, δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι το Fortnite, ένα σχετικά παιδικό game θα μπορούσε να φτάσει μέχρι εκεί,

ή τουλάχιστον δεν είχαμε την φαντασία να το φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα.

Και όμως... Κανόνας νούμερο 34 του ίντερνετ: Άμα μπορείς να το φανταστείς, τότε σίγουρα υπάρχει και "ενήλικο περιεχόμενο" για αυτό.

Χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες, το "Fortnut" είναι 19 λεπτά γεμάτα "highlights" και questionable "plays". Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα παιχνίδι κάνει... Καριέρα σε τέτοιου είδους sites. Το Overwatch και το League of Legends βρίσκονται επίσης ψηλά με πολύ κόσμο μάλιστα να τα υποστηρίζει χωρίς να έχει παίξει τα παιχνίδια.

Και γιατί όχι; Ολόκληρα studio αναλαμβάνουν περίπλοκα projects για τέτοιου είδους βίντεο και τα αποτελέσματα δεν είναι διόλου κακά. Όσο ανεβαίνει ένα παιχνίδι, τόσο και το ενδιαφέρον να το εξερευνήσουμε περισσότερο.

Σίγουρα ο κόσμος δεν υπερβάλει όταν λέει ότι το Fortnite έχει κατακτήσει το ίντερνετ...

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceFortnite: New SMG MP5 GameplayFortnite: New Stink Bomb TrailerΤουρνουά Fortnite ''κλέβει'' τις εντυπώσεις από σελίδα ενήλικου περιεχομένου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα