Νέα ήττα και προβληματισμός για την Λουκέρνη!

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Λουκέρνη στην «Στόκχορν Αρένα» της πόλης Τουν από την ομώνυμη ομάδα για την 2η αγωνιστική του Ελβετικού πρωταθλήματος.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τον Αθλητικό διευθυντή Κριστιάν Καρεμπέ.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα, παρότι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού
στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League προηγήθηκε με τον 22χρονο Φραντσίσκο Ροντρίγκες Αράγια στο 31ο λεπτό, κόντρα πάντως στην ροή του αγώνα καθώς οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή.

Η Τουν συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου με τον Φασινέτι ενώ λίγα λεπτά αργότερα ένας άλλος αμυντικός ο Χέντιγκερ πέτυχε το 2-1.

Όπως επισημαίνεται στον Ελβετικό Τύπο η Λουκέρνη έδειξε αδύναμη να αντιδράσει και προφανώς πιο επηρεασμένη από την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στον αγώνα!
Είχε μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 68ο λεπτό, αλλά ως εκεί! Παρέμεινε φλύαρη ως το τέλος γνωρίζοντας μάλλον δίκαια την ήττα!

Ο Ρενέ Βέϊλερ παρέταξε την ομάδα ως εξής (4-4-1-1) :
Σάλβι, Φέκα (83’ Ντεμχασάϊ), Σμιντ, Κουστόντιο ντα Κόστα (55’ Λουτσάο), Σβέγκλερ, Βάργκας, Ούγκρινιτς, Βόκα, Σνέουλι, Ροντρίγκες Αράγια (64’ Γκβίλια), Σούρπφ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς με τον Κριστιάν Καρεμπέ παρακολούθησαν την προσεχή αντίπαλο των "ερυθρόλευκων" στα προκριματικά του Europa League.
Keywords
Τυχαία Θέματα