Σε μαζικές απολύσεις η Starbreeze

Περίπου το 25% φεύγει.

Η Starbreeze προέβη σε απολύσεις 60 ατόμων, σε "μία απόπειρα επίτευξης μακροχρόνιων κερδών", όπως χαρακτήρισε η ίδια.

"Τους προηγούμενους έξι μήνες κάναμε αρκετές αλλαγές στην επιχείρηση μας ακολουθώντας μία νέα στρατηγική. Αποφασίσαμε λοιπόν να σταματήσουμε ορισμένες λειτουργίες, οι οποίες δεν ανήκουν στον βασικό κορμό και τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε ώστε να τον δυναμώσουμε ακόμα παραπάνω", ανέφερε σύμφωνα με το pcgamer, ο CEO της εταιρείας,

Mikael Nermark. "Οι μειώσεις σε προσωπικό είναι μια δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση προκειμένου να επιτύχει η εταιρεία μακροπρόθεσμα."

Η αλήθεια είναι πως η εταιρεία έχει αντιμετωπίσει αρκετά οικονομικά προβλήματα από τα τέλη του 2018 μετά την αποτυχία του Overkill's The Walking Dead.

Οι απολύσεις αναμένεται να μειώσουν τα κόστη κατά 318.000 δολάρια το μήνα. Τον προηγούμενο μήνα η εταιρεία είχε αναφέρει πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει αν δεν υπάρξει εξωτερική χρηματοδότηση.

IGN GreeceΑκυρώθηκαν οι εκδόσεις PS4 και Xbox One του Overkill's The Walking DeadΔεν έχουν ακυρωθεί οι εκδόσεις PS4 και Xbox One του Overkill's The Walking DeadΚαθυστερεί επ' αόριστον η κυκλοφορία του Overkill's The Walking Dead στις κονσόλες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα