Φθινοπωρινή επιστροφή για το Mr. Mercedes

Ένας νέος φόνος δυσκολεύει τη ζωή του Bill Hodges.

Μέσω ενός νέου αφιερώματος στο "Mr. Mercedes" του Stephen King μάθαμε ότι η τρίτη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Το νέο βίντεο από τα γυρίσματα του "Mr. Mercedes" του AT&T αποκάλυψε ότι το show θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο νέος κύκλος θα ακολουθεί την ιστορία στο "Finders Keepers", δεύτερο βιβλίο της σειράς του Stephen King.

Η

επίσημη περίληψη έχει ως εξής (μέσω ComicBook): "Βασισμένο στην τριλογία του Bill Hodges από τον συγγραφέα Stephen King, η τρίτη σεζόν του Mr. Mercedes θα ακολουθήσει πιστά την ιστορία που εμπεριέχεται στο Finders Keepers, το δεύτερο βιβλίο της σειράς, και θα συνεχίσει να εξερευνά τον αντίκτυπο του μακελειού του Brady Hartsfield. Όταν ο αγαπητός συγγραφέας, John Rothstein, βρίσκεται δολοφονημένος, ο Hodges, η Holly και ο Jerome, μαζί με την τοπική αστυνομία, πρέπει να βρουν τον δολοφόνο. Αλλά αυτή η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη από έναν απλό φόνο ενός εμβληματικού Αμερικάνου. Βιβλία του Rothstein, που δεν είχαν εκδοθεί ακόμα, κλάπηκαν από το σπίτι του και κοστίζουν εκατομμύρια".

Στο "Mr. Mercedes" πρωταγωνιστούν οι Brendan Gleeson, Jharrel Jerome, Justine Lupe. H τρίτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΑκυρώσεις και ανανεώσεις 2019Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Κώστας ΕυριπιώτηςLa Casa De Papel - El Profesor

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα