Σε καλό δρόμο του Καμπετσή

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει εντός της ημέρας τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ, προκειμένου να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Αργύρη Καμπετσή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη γερμανική ομάδα, η οποία είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του νεαρού επιθετικού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Οι
«πράσινοι» αναμένεται να καταβάλουν περίπου 70 χιλιάδες ευρώ στη γερμανική ομάδα, για τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού. Ο Γιώργος Δώνης είχε ζητήσει την απόκτηση τουλάχιστον δυο επιθετικών από τη διοίκηση της ομάδας, πριν την αναχώρηση της αποστολής των «πρασίνων» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό σημαίνει πως πέρα από τον Καμπετσή, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος θα είναι επίσης κάτω των 23 ετών.

Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα κληθεί να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν και θα προέρχεται από την ξένη αγορά. Οι «πράσινοι» μελετούν ήδη ορισμένες περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό για τη συγκεκριμένη θέση και εφόσον προχωρήσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, θα κάνουν τις κινήσεις τους, με βάσει τα οικονομικά δεδομένα της νέας διοίκησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα