Κορυφώνεται η αγωνία για τον Πόνσε

Να τελειώσει ακόμα και εντός της ημέρας το σίριαλ της απόκτησης του Εζεκιέλ Πόνσε θέλει η διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία έχει νέες επαφές με τη Ρόμα για τον δανεισμό του παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ιταλική ομάδα ξεκαθαρίζει στην Ένωση πως δεν έχει «χαλάσει» η μετεγγραφή και πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ως δανεικός, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αναζητεί τις τελευταίες
ημέρες μια καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό και για αυτό τον λόγο καθυστερεί την άφιξή του στην Ελλάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και φέρονται να έχουν προχωρήσει ήδη τις επαφές με μια εναλλακτική λύση για τη θέση του επιθετικού.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ φέρονται να έχουν προχωρήσει τις επαφές και για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, ο οποίος όπως ξεκαθαρίζουν οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό μπορεί να απασχολήσει την ΑΕΚ στο μέλλον, όπως και η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ.

Τέλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει να τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις πλάγιων μεσοεπιθετικών, μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Στόχος της Ένωσης είναι να αποκτηθεί στη συγκεκριμένη θέση ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Keywords
Τυχαία Θέματα