Υπογράφει σύντομα ο Ποντένσε

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να «τρέξουν» τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν άμεσα επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού και
να μην προκύψουν στο μέλλον νομικά ζητήματα.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει προσφυγή κατά της πορτογαλικής ομάδας, με την οποία ζητάει να του καταβληθούν 800 χιλιάδες ευρώ, την ίδια στιγμή που η νέα διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, προσπαθεί να τον πείσει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και ξεκαθαρίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Αν ο Ποντένσε μείνει ελεύθερος, τότε θα υπογράψει άμεσα στους Πειραιώτες. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται και η συγκατάθεση των «λιονταριών» της Λισσαβόνας.

Την ίδια στιγμή, ο βραζιλιάνικος Τύπος επιμένει για επαφές του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος παίκτης περιμένει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις των Πειραιωτών με την ομάδα του, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα