Σε άγνωστα ερωτήματα θα απαντά η ταινία "Black Widow"

Θα μάθουμε τι έγινε στην Βουδαπέστη;

Σε συνέντευξή του με το Gizmodo's io9, ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, μίλησε για τα προτερήματα του να κάνεις μια prequel ταινία, χωρίς να επιβεβαιώσει ότι θα είναι τέτοια, και έφερε σαν παράδειγμα την prequel σειρά του "Breaking Bad", "Better Call Saul".

"Υπάρχει μέθοδος στην τρέλα", είπε ο Feige. "Υπάρχει πάντα μια μέθοδος στο να κάνεις πράγματα με έναν απροσδόκητο τρόπο και να είναι διασκεδαστικό. Μπορείς να κάνεις

prequels που δεν φέρουν τόσες πληροφορίες ή απαντούν σε ερωτήματα που δεν είχες, και μπορείς να κάνεις prequels που μαθαίνεις πράγματα που δεν ήξερες πριν".

"Θεωρώ το 'Better Call Saul' ένα καταπληκτικό παράδειγμα για prequel, το οποίο σχεδόν στέκεται μόνο του, ξεχωριστά από το 'Breaking Bad', γιατί σε ενημερώνει για τόσα πράγματα που δεν ήξερες πριν", συνέχισε ο Feige. "Ο χρόνος θα δείξει ποιον δρόμο θα πάρουμε με την υποτιθέμενη ταινία 'Black Widow'".

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Cait Shortland και το σενάριο ο Jac Schaeffer. Αντίθετα με τις φήμες, η επερχόμενη ταινία θα είναι κατάλληλη για όλους. Θα είναι μέλος της 4ης Φάσης της Marvel και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, σύμφωνα με τις πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πληροφορίες για την άτιτλη ταινία "Black Widow" υπάρχουν ελάχιστες. Φήμες θέλουν την ταινία να εξιστορεί τα γεγονότα που συνέβησαν τα τρία χρόνια που μεσολάβησαν από το "Captain America: Civil War" μέχρι το "Avengers: Infinity War", οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τα παλαιότερα δημοσιεύματα που ήθελαν την αυτόνομη ταινία της ηρωίδας να λαμβάνει χώρα σε όλο τον πλανήτη και να επικεντρώνεται στην Romanoff, την κατάσκοπο και δολοφόνο, η οποία μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε από την KGB, πριν επαναστατήσει και γίνει πράκτορας της SHIELD και των Avenger.

Σίγουρο είναι ότι θα ξαναδούμε την Scarlett Johansson στον ομώνυμο ρόλο, ο μισθός της οποίας αγγίζει τα $15 εκ.. Μαζί της θα δούμε τη νεαρή ηθοποιό, Florence Pugh (Fighting with my Family), η οποία θα είναι η κύρια αντίπαλος της ηρωίδας και τους David Harbour (Hellboy) και Rachel Weisz (The Favourite). Πρόσφατο δημοσίευμα στο Variety θέλει τον Ray Winstone, γνωστό μέσα από τον ρόλο του ως Mr. French στο "The Departed", να είναι η νέα εισαγωγή στο cast.

Αναλυτικά τα σχέδια για το μέλλον του MCU θα μάθουμε μετά την κυκλοφορία του "Spider-Man: Far From Home" (4 Ιουλίου). Σε σχετικά νέα, ο Feige μίλησε για την εισαγωγή των X-Men, Fantastic Four και του ηθοποιού Keanu Reeves στο MCU, αλλά και την πιθανότητα του να δούμε τον Deadpool στο σύμπαν. H Marvel θα έχει πάνελ στο φετινό ComicCon που θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, στο Σαν Ντιέγκο και αναμένουμε να δούμε τι νέα θα μας αποκαλύψει. Tέλος, το "Avengers: Endgame" θα επανακυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 28 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει μια έξτρα σκηνή, κάποιες εκπλήξεις και έναν φόρο τιμής.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα