O J.J. Abrams θα γράψει νέο κόμικ Spider-Man με τον γιο του

"Η ιστορία δείχνει τον Peter Parker όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ."

Το μυστηριώδες countdown της Marvel Comics ολοκληρώθηκε αποκαλύπτοντας ένα νέο κόμικ "Spider-Man" από τον σκηνοθέτη J.J.Abrams (Star Wars: The Force Awakens) και τον γιο του, Henry.

Όπως αποκάλυψε το The New York Times, το κόμικ θα τιτλοφορείται "Spider-Man" και θα είναι μίνι σειρά πέντε τευχών, σε σχέδιο

της Sara Pichelli (Spider-Men) και χρώμα του Dave Stewart (Hellboy).

Spider-Man #1 cover by Olivier Coipel. (Image Credit: Marvel Comics)

Είναι άγνωστο αν η σειρά θα ανήκει στο βασικό continuity της Marvel ή αν θα είναι μια standalone περιπέτεια. Ο J.J.Abrams πάντως δήλωσε ότι, "Η ιστορία δείχνει τον Peter Parker όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ".

Μία μεγάλη αλλαγή αφορά την προσθήκη ενός ολοκαίνουριου κακού με το όνομα Cavaderous, μιας μυστηριώδους φιγούρας που θα είναι απειλή για τον Peter και την MJ.

O J.J.Abrams αποκάλυψε ότι η ιδέα του project γεννήθηκε μέσω συνεχιζόμενων συζητήσεων που είχε με τον editor, Nick Lowe. Είπε στο NYT, "Ο Nick με πίεζε να κάνω ένα βιβλίο με αυτόν. Περίπου έναν χρόνο πριν ξεκίνησα να το συζητάω με τον Henry και κάπως γεννήθηκε από μόνο του. Και αυτή ήταν η χαρά της διαδικασίας. Ακόμα κι αν μιλούσα με τον Nick για καιρό, το νιώθω σαν να εξελίχθηκε από τις συζητήσεις μου με τον Henry, ότι είχαμε ιδέες που μας ενθουσίασαν ενώ ο Nick ήταν ανοιχτός σε αυτή τη συνεργασία".

O Henry Abrams σημείωσε ότι η δουλειά του στο project τον βοήθησε να κατανοήσει καλύτερα πως λειτουργεί ο Spider-Man, "Νιώθω ότι εξελίχτηκα όχι μόνο ως συγγραφέας, αλλά ως κάποιος που εκτιμά τις ιστορίες περισσότερο. Ο Spider-Man είναι ένας από αυτούς τους σούπερ ήρωες που όσο περισσότερο διαβάζεις γι' αυτόν, για μένα τουλάχιστον, τόσο λιγότερο τον καταλαβαίνεις. Είναι τόσο αντίθετος στα πάντα που θα περίμενες από έναν ήρωα. Νομίζω ότι ο Stan Lee είχε πει κάτι για το να βάζεις τον άνθρωπο στον σούπερ άνθρωπο. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε".

O J.J.Abrams επίσης αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό του όταν έβλεπε τις σελίδες της Pichelli να ολοκληρώνονται, συγκρίνοντας το με τις πρώτες μέρες σχεδιασμού του "Star Wars: The Force Awakens".

"Θα έβαζα την εμπειρία στο ίδιο επίπεδο με το να εργάζεσαι σε μια ταινία. Έχεις μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει το κάστρο της Maz Kanata. Είναι θεωρία για μήνες και μήνες, και μετά περνάς στις φάσεις σχεδιασμού. Μετά μια μέρα, μπαίνεις στα σκηνικά και στέκεσαι εκεί. Μπορεί να μη γυρίζεις κάτι, αλλά στέκεσαι εκεί. Και το να λαμβάνω τα σχέδια της Sara, τα ασπρόμαυρα renderings, είναι περίεργο γιατί ξαφνικά κοιτάς την αναπαράσταση για κάτι που συζητούσες καιρό... από μια απίστευτη καλλιτέχνη".

Το "Spider-Man" θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceSilver Surfer: Η νέα σειρά της Marvel συνδέεται με τον VenomH Marvel δημιουργεί μια νέα 'αδίστακτη' σούπερ ηρωική ομάδαΑκόμα ένα κόμικ για το παιχνίδι Spider-Man της Insomniac

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα