Ολυμπιακός μπάσκετ: Στον «πάγο» ο Έβανς

Ολυμπιακός: Το ρήμα «περιμένω» ισχύει για τον τους Πειραιώτες για την περίπτωση του ΑΣΕΑΔ, αλλά όχι για την υπόθεση του Τζέρεμι Εβανς.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν ανυπόμονα τις αποφάσεις (θα βγουν την επόμενη εβδομάδα ή στις αρχές Ιουλίου) του Ανώτατου Συμβουλίου για τις προσφυγές που έκαναν, έτσι ώστε να μάθουν ποιο θα είναι το «αύριο» (αν η ομάδα θα μείνει στην Α1 ή θα παίζει στην Α2).

Το ίδιο όμως, δεν ισχύει και για το θέμα του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ – σέντερ. Ο Ολυμπιακός

δεν θα περιμένει αιώνια τον 32χρονο παίκτη να απαντήσει και έτσι στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον πρώην παίκτη της Νταρουσάφακα για 2ετές συμβόλαιο. Ο Αμερικανός είχε πει ότι η προσφορά τον καλύπτει, Ζήτησε όμως, διορία για να υπογράψει, καθώς ήθελε να δει μήπως βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός έκανε υπομονή, αλλά αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και έτσι στρέφεται σε άλλες λύσεις. Δεν… διέγραψε βέβαια, οριστικά τον Εβανς από την λίστα του, αλλά ήδη θα κοιτάξει αλλού κι αν εντοπίσει κάτι καλό θα το κλείσει.

Στο μεταξύ η ομάδα ψάχνει και για έναν ξένο γκαρντ – ηγέτη. Κοιτάει όλες τις καλές περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, αλλά φυσικά δεν είναι διατεθειμένη να δώσει μια περιουσία και το ταβάνι της φτάνει κοντά στο 1,6 εκατ. ευρώ στο χρόνο. Στο μεταξύ, ο Μάλκολμ Ντιλέινι τόνισε χθες στο twitter έπειτα από ερώτημα οπαδού του Ολυμπιακού ότι δεν έχει κάνει κάποια επαφή με τους «ερυθρόλευκους».

The post Ολυμπιακός μπάσκετ: Στον «πάγο» ο Έβανς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα