Πιτίνο: Αποφασίζει για την παραμονή του

Η «ώρα μηδέν» για την απόφαση του Ρικ Πιτίνο πλησιάζει στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής, η… κλεψύδρα γύρισε ανάποδα και οι «πράσινοι» περιμένουν σήμερα ή αύριο από τον Αμερικανό να τους ανακοινώσει και επίσημα την απόφασή του για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στον πάγκο του τριφυλλιού ή θα πει «αντίο».

Από τους πράσινους έβγαινε όλες αυτές τις ημέρες μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Ρικ Πιτίνο

θα δηλώνει κάτοικος… ΟΑΚΑ και Ελλάδας και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη, όμως, κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ότι ο 67χρονος κόουτς θα παραμείνει 100% στην ομάδα παρά τα θετικά μηνύματα που υπήρχαν, αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη του Πιτίνο στο ESPN που είπε ότι… τελείωσε από το Κολεγιακό μπάσκετ, κάτι που έδειχνε να ανοίγει τον δρόμο της παραμονής του στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ η ομάδα συνεχίζει ακάθεκτη το πρώτο κομμάτι του μεταγραφικού της σχεδιασμού ό,τι κι αν γίνει με τον Πιτίνο.

Ο σχεδιασμός βέβαια, έχει τη υπογραφή του Αμερικανού κόουτς (αυτός τον χάραξε σε συνεργασία με την διοίκηση), αλλά οι άνθρωποι της ομάδας συμφωνούν με τις επιλογές των ονομάτων που έγιναν. Μάλιστα υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Τζέικομπ Γουάιλι, ο οποίος θα παίζει στους «πράσινους» στη νέα σεζόν.

Η ομάδα, όμως, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτησή του, καθώς περιμένει πρώτα απ’ όλα να κλείσει το θέμα Πιτίνο και μετά θα κάνει τις ανακοινώσεις.

The post Πιτίνο: Αποφασίζει για την παραμονή του appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα