Σχέδια και κακοί αποκαλύπτονται από το μέλλον του My Hero Academia

Λίγο πριν τη νέα σεζόν, έχουμε αφίσα για την ταινία.

Αποκαλύφθηκε νέο artwork από την επερχόμενη ταινία "My Hero Academia: Heroes Rising", ετοιμάζοντας τους fans για ένα επικό team-up ενάντια σε φρέσκες απειλές.

Η αφίσα κυκλοφόρησε από την Funimation και τοποθετεί τους νεαρούς ήρωες της σειράς manga στο προσκήνιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Katsuki Bakugo και Izuku "Deku" Midoriya θα συνεργαστούν ενάντια

στον νέο εχθρό, Nine, που φαίνεται από πάνω τους στο σχέδιο.

Σύμφωνα με τα επίσημα προφίλ των χαρακτήρων από την ιστοσελίδα του "My Hero Academia: Heroes Rising", ο Nine θα δουλέψει μαζί με την Slice, που μπορεί να μεταμορφώσει τα μακριά κόκκινα μαλλιά της σε διάφορα όπλα, όπως σπαθιά ή μαχαίρια.

Image credit: Funimation.

Η νέα αφίσα ήρθε λίγο μετά την ανακοίνωση της Funimation στο Twitter ότι η τέταρτη σεζόν του "My Hero Academia" θα βγει μεταγλωττισμένη στα αγγλικά συγχρόνως με την κυκλοφορία της στην Ιαπωνία στις 12 Οκτωβρίου.

Με υπέρ-ηρωική θεματολογία, το manga που δημιούργησε ο Kohei Horikoshi και μεταφέρθηκε σε anime από το ιαπωνικό studio Bones, τοποθετείτε σε έναν κόσμο του μέλλοντος, όπου σχεδόν κάθε άνθρωπος έχει από μία ιδιομορφία. Ενώ κάποιοι προτιμούν να ζήσουν φυσιολογικά και να μην ενισχύσουν τις δυνάμεις τους, άλλοι εκπαιδεύονται μέρα και νύχτα για να γίνουν ήρωες και να σώζουν ανθρώπους από καταστροφές και εγκληματίες. Και, ασφαλώς, κάποιοι χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να προκαλέσουν τρόμο, καταστροφή και απώλειες.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΗμερομηνία κυκλοφορίας και trailer για την 4η σεζόν του My Hero AcademiaΔεύτερη ταινία για το My Hero AcademiaΟρίστηκε ο μήνας επιστροφής του "My Hero Academia"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα