Από τα παλιά έρχεται η νέα προσθήκη στην ταινία Black Widow

Κομμάτι της ταινίας ή after credits σκηνή;

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της Marvel, "Black Widow", αποκάλυψαν την επιστροφή του General "Thunderbolt" Ross σε ακόμα μια ταινία του MCU (Marvel Cinematic Universe).

Το Just Jared δημοσίευσε φωτογραφίες του ηθοποιού William Hurt ως General Ross στα παρασκήνια της ταινίας

"Black Widow" με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson ως Natasha Romanoff. Τον χαρακτήρα είδαμε τελευταία φορά στο "Avengers: Endgame" στην κηδεία του Tony Stark. Προηγουμένως είχε εμφανιστεί σε άλλες ταινίες "Avengers", στο "Captain America: Civil War" και στο "The Incredible Hulk", όπου έκανε και το ντεμπούτο του.

Άξιο αναφοράς είναι ότι στις φωτογραφίες φαίνεται αρκετά μεγαλύτερος ηλικιακά σε σχέση με το "Endgame", κάτι το οποίο δεν ταιριάζει χρονικά, σκεπτόμενοι ότι το "Black Widow" είναι prequel του "Avengers: Infinity War" κι άρα θα έπρεπε να δείχνει νεότερος, όχι μεγαλύτερος. Θεωρίες δικαιολογούν την εμφάνιση του ως σκηνή για μετά του τίτλους τέλους από το μέλλον και όχι κομμάτι του βασικού φιλμ.

Για περισσότερα για την επερχόμενη ταινία της Black Widow, μπορείτε να μάθετε σε ποια χρονική περίοδο θα διαδραματίζεται όσον αφορά το MCU. Το "Marvel's Black Widow" έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου 2020 (ΗΠΑ) και θα είναι μέρος της Phase 4, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες εβδομάδες μέσα από το SDCC.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceTaskmaster και όχι μόνο στην πρώτη αφίσα της Black WidowSDCC 2019: Αποκαλύφθηκε ο Taskmaster του Black WidowΣτο πλατό της Black Widow εντοπίστηκε ο Taskmaster

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα