Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, κέρδισε εύκολα τον πρώτο τελικό

Η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη στο πρώτο οκτάλεπτο, όταν και προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ των Ελληνιάδη και Γιαννοπούλου. Μετά από 12 λεπτά η ομάδα του Δημήτρη Καραβίτη βρήκε το πρώτο της τέρμα με την Σάντα, αλλά η Σλίκινγκ επανέφερε το προβάδισμα των δύο γκολ. Ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία τέρματα μέχρι το ημίχρονο, για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Το δεύτερο

μέρος εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τις “ερυθρόλευκες” να κυριαρχούν και να πετυχαίνουν τρία γκολ μέσα σε ισάριθμα λεπτά για να φτάσουν το ματς στο 7-3, με την Σλίκινγκ να καταφέρνει να δώσει τέλος στο σερί έξι γκολ του Ολυμπιακού μειώνοντας σε 7-4. Ακολούθησε νέα “καταιγίδα” τερμάτων από τους γηπεδούχους, που έκαναν το 10-4 πριν το τέλος του οκταλέπτου. Η τελευταία περίοδος ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις “ερυθρόλευκες” να αυξάνουν κι άλλο το προβάδισμά τους, για να κάνουν το τελικό 14-5.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 4-1, 6-1, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου (1), Χυδηριώτη (2), Ελευθεριάδου (1), Τριχά (1), Ξενάκη (3), Σιούτη (2), Μαργ. Πλευρίτου (1), Σάντα (3), Β. Πλευρίτου, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-ΆουτΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη (2), Γιαννοπούλου (1), Κρασσά, Σλίκινγκ (2), Πάτρα, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Γιάουστρα, Λαγού, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη
Keywords
Τυχαία Θέματα