Κύπρος: Πρεμιέρα στο μονό με νίκη για Παγώνη και Χαιρόπουλο

Μετά τη νίκη τους τη Δευτέρα στο διπλό, Ραφαήλ Παγώνης και Θάνος Χαιρόπουλος προχώρησαν με νίκες και στην πρεμιέρα τους στο μονό στο τουρνουά TE U14 Aphrodite Hills G3, το οποίο διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Πάφο. 

Ο Νο1 του ταμπλό, Παγώνης, ο οποίος προέρχεται από το νταμπλ των τίτλων στο τουρνουά του Μάριμπορ της Σλοβενίας την περασμένη εβδομάδα, επικράτησε την Τρίτη του Κύπριου, Γιάννη Λεοντή με 6-1, 6-1 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση

των “16”. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό, Ρίκι Κλέτερ, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον επίσης Κύπριο, Χαράλαμπο Χαραλάμπους με 6-0, 6-1. 

Στους “16” θα βρεθεί και ο εξαιρετικός φέτος, Χαιρόπουλος, που κέρδισε τον Κύπριο Κρίστοφερ Αθηνάκη με 6-1, 6-2 και στη συνέχεια θα παίξει κόντρα στον Κύπριο και Νο4 του ταμπλό, Βασίλη Βραχίμη, που νίκησε την Τρίτη τον Ιταλό Ντανιέλε Παπέο με 6-2, 7-5. 

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν και τα διπλά των κοριτσιών με την Δανάη Μαργαρίτη και την Κύπρια Νάντια Γιασέρ να γνωρίζουν την ήττα από τις Νο3 του ταμπλό, Μαρίγια Μάγκρο (Μάλτα) και Μάγια Σομπέσιακ (Πολωνία) με 6-4, 6-3. 

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης θα έχουμε δράση με αρκετό ελληνικό ενδιαφέρον καθώς η Μαργαρίτη θα αγωνιστεί στο μονό, η Διόνη Κουκούλη σε μονό και διπλό, ενώ σε μονό και διπλό θα παίξουν τόσο ο Παγώνης, όσο και ο Χαιρόπουλος. 

The post Κύπρος: Πρεμιέρα στο μονό με νίκη για Παγώνη και Χαιρόπουλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα