Σάκκαρη: Σύντομο ταξίδι στη Καλιφόρνια και πρόωρος αποκλεισμός (hls)

Οι δύο φίλες έδωσαν ραντεβού για 7η φορά στην καριέρα τους και μετά από δύο χρόνια έπαιξαν και πάλι αντιμέτωπες στα κορτ της Καλιφόρνια. Μετά τον χαμένο τελικό στην Πάρμα από τη Σέριφ και τον γρήγορο αποκλεισμό στην Οστράβα από την Παρκς, η Ελληνίδα έχασε για ακόμα μια φορά από αθλήτρια που βρίσκεται εκτός Top 50.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι δύο τους έδωσαν μεγάλη μάχη στο πρώτο σετ με το ένα break να διαδέχεται το άλλο. Η Σάκκαρη προηγήθηκε

5-3 και ήταν έτοιμη να κλείσει το 1ο σετ. Η Βέκιτς όμως της έσπασε το σερβίς, εν συνεχεία κράτησε και κατάφερε λίγο αργότερα να οδηγήσει το σετ στο tie break όπου έπαιξαν για 2η φορά στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η Κροάτισσα έκανε τα λιγότερα λάθη και το πήρε με 7/3 μετά από 58 λεπτά (1-0).

Στο δεύτερο σετ η Βέκιτς κυριάρχησε και επικράτησε ουσιαστικά περπατώντας. Μπήκε από εκεί που σταμάτησε και κατάφερε να πάρει τα πέντε πρώτα γκέιμ. Η Σάκκαρη κέρδισε ένα, μπήκε στον πίνακα, πίεσε για ένα break, έσωσε match point αλλά δεν κατόρθωσε να μείνει για πολύ απέναντι σε μια καλύτερη, και πιο έτοιμη αντίπαλο. Το τελικό 6-1 έδωσε στην τενίστρια από την Κροατία την 5η νίκη στην καριέρα της και την σπουδαία πρόκριση στις ”16” στο Σαν Ντιέγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα