Μίλαν – Τσέλσι 0-2: Όλα τελείωσαν στο 18′ (vid)

Η Τσέλσι επικράτηse με 2-0 της Μίλαν στο Μιλάνο, πήγε στους 7 βαθμούς, ένα πάνω από την Σάλτσμπουργκ, ενώ η Μίλαν έμεινε στους 4 βαθμούς σε έναν όμιλο φωτιά.

Όλα κρίθηκαν στο 18ο λεπτό όταν ο Τομόρι ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μέσιον Μάουντ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι αλλά και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των Μιλανέζων.

Η Τσέλσι μπήκε οδηγός στο σκορ, με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και με παίκτη παραπάνω έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι.
Η Μίλαν θα μπορούσε να έχει μπει και πάλι στο ματς, όταν ο Ζιρού έχασε σπουδαία ευκαιρία, με κεφαλιά,

από πλεονεκτική θέση.

Η πίεση της Τσέλσι εντάθηκε και οι Λονδρέζοι σκόραραν και δεύτερο γκολ με τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος μετά το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων σκόραρε κι απόψε κάνοντας το 2-0 και βάζονται από το 34ο λεπτό δυνατές βάσεις για νίκη μέσα στο Μιλάνο.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, η Τσέλσι να πιέζει και να χάνει ευκαρίες και η Μίλαν από την πλευρά της να παλεύει να κρατήσει αμυντικά και να καταφέρει να βρει τις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να την φέρουν κοντά στο γκολ.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, η Τσέλσι πήρε άλλους τρεις βαθμούς και η Μίλαν έμεινε με την διάθεση να παλέψει αλλά με κόντρα συνθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίλαν – Τσέλσι 0-2, Όλα, 18′,milan – tselsi 0-2, ola, 18′