Ριμπερί: Μετράει μέρες στη Φλωρεντία

Ριμπερί: Μετράει μέρες στη ΦλωρεντίαsdimolitΠαρ, 03/05/2021 - 17:17

Ο Φρανκ Ριμπερί εμφανίζεται δυσαρεστημένος στη Φιορεντίνα και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η σχέση του με τον Τσέζαρε Πραντέλι έχει κλονιστεί.

Ο Γάλλος έχει αλλαγή στην αναμέτρηση απέναντι στη Ρόμα (2-1) την περασμένη Τετάρτη και η εφημερίδα Corriere Fiorentino αναφέρει πως εκνευρίστηκε με τον Πραντέλι. Ο Ριμπερί λίγο πριν γίνει αλλαγή, ζήτησε από τον προπονητή του να παραμείνει στο παιχνίδι, όμως ο Ιταλός κόουτς τον αγνόησε και έβαλε στη θέση του

τον Μπόρχα Βαλέρο.

Είναι γνωστό πως ο Ριμπερί ποτέ δεν θέλει να βγαίνει από τους αγώνες και έχει αντιδράσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Πιο πρόσφατο παράδειγμα στη θητεία του στην Ιταλία, η περσινή αντικατάσταση του στο ματς με τη Λάτσιο από τον Βιντσέντσο Μοντέλα.

Το συμβόλαιο του στη Τοσκάνη ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει τη συνεργασία του. Είναι αβέβαιο αν η σχέση του με τον Πραντέλι επηρεάσει το μέλλον του καθώς ο Πραντέλι έχει δηλώσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

 

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Fiorentina - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Fiorentina ΙΤΑΛΙΑ Ο Φρανκ Ριμπερί εμφανίζεται δυσαρεστημένος στη Φιορεντίνα και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η σχέση του με τον Τσέζαρε Πραντέλι έχει κλονιστεί. Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 17:17 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα