Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα, τράβηγμα ο Νιάς!

Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα, τράβηγμα ο Νιάς! alambosΠαρ, 03/05/2021 - 16:11

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες το απόγευμα του Σαββάτου.

Έτσι στους τιμωρημένους Αλεξανδρόπουλο και Μολό, αλλά και στους τραυματίες Βέλεθ, Κουρμπέλη, Σαβιέρ και Μπουζούκη. ήρθε να προστεθεί

κι ο Νιάς. Τη θέση του πάντως στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μαουρίσιο. 

Το δελτίου τύπου της πράσινης ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο (6/3, 19:30) με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής. Στη διάρκεια της προπόνησης ο Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Τιμωρημένοι είναι οι Αλεξανδρόπουλος, Μολό.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Μια ακόμα απουσία προστεθηκε στο μπλοκάκι του Λάζλο Μπόλονι, καθώς ο Σεχ Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό στην προπόνηση της Παρασκευής και δε θα πάει στα Γιάννινα. Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 16:11 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα