Παναθηναϊκός: Οι 12 "τελικοί" του Μολό! (pic)

Παναθηναϊκός: Οι 12 "τελικοί" του Μολό! (pic)alambosΠαρ, 03/05/2021 - 16:04

Ο Γιοάν Μολό έχει επιστρέψει για τα καλά στον Παναθηναϊκό και προσπαθεί να το δείχνει αυτό τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του που επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Με σημερινό του ποστάρισμα, το οποίο εύκολα χαρακτηρίζεται και ηγετικό, θέλησε να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας για το πως βλέπει τα 12 τελευταία παιχνίδια

και τον τελευταίο στόχο που έμεινε στην ομάδα.

"Για σένα, για την οικογένειά μου, θα δώσω την καρδιά μου στον Παναθηναϊκό. Το ότι ξεκίνησα προπονήσεις με την ομάδα ήταν ένα όνειρο. Το ότι φόρεσα τη φανέλα της ήταν το πιο όμορφο δώρο για μένα. 

Δεν είμαι κανένας, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να λάμψει, τότε όλη μου η αφοσίωση θα είναι δική σου. Όπως και να'χει, παίζω δεν παίζω, είμαι ευγνώμων.

Δώδεκα τελικοί. "Εμείς" θα υπερασπιστούμε τα χρώματα της ομάδας, ό,τι κι αν συμβεί για μένα θα δίνω το 200% της συγκέντρωσης και είμαι έτοιμος να παλέψω."
 

    View this post on Instagram           

A post shared by Yohan Mollo (@mollooffficial)

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Με ένα ηγετικό μήνυμα ο Γιοάν Μολό προσπάθησε να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας στον Παναθηναϊκό.

Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 16:04 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα