ΑΕΚ: Προβληματισμός για Χιμένεθ

ΑΕΚ: Προβληματισμός για ΧιμένεθgvasilioΠαρ, 03/05/2021 - 16:53

Η άσχημη εικόνα της ΑΕΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο, αλλά και οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ έχουν προκαλέσει προβληματισμό στη διοίκηση της Ένωσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε για την τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ και ως η ιδανικότερη επιλογή για να

καθοδηγήσει την Ένωση μέχρι το τέλος της χρονιάς και καλώς εχόντων των πραγμάτων να την προετοίμαζε για την επόμενη. 

Διαβάστε επίσης: Να αλλάξει για να μη... βουλιάξει

Μετά από δύο μήνες παρουσίας του Ανδαλουσιανού τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΚ το κλίμα δεν είναι όπως θα επιθυμούσαν οι δύο πλευρές. 

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, αλλά και οι εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει στο επίκεντρο της κριτικής τον Ισπανό προπονητή. 

Διαβάστε επίσης: Θλάση και ο Τάνκοβιτς!

Ειδικότερα μετά το ματς με τον Βόλο και τις επιλογές παικτών και τακτικής του Μανόλο Χιμένεθ η δυσαρέσκεια της διοίκησης της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του Ισπανού έχει μεγαλώσει πολύ. 
 



Μια δυσαρέσκεια που αρχικά εκφράστηκε και μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και στην προπόνηση της Παρασκευής από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος μετέφερε τα παράπονα και τη δυσαρέσκεια της διοίκησης. 

Διαβάστε επίσης: Στην Εθνική Σερβίας ο Κρστιτσιτς

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μανόλο Χιμένεθ ακόμα και μέσα στην Παρασκευή. 

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Ισπανού προπονητή και πρόθεση των ανθρώπων της Ένωσης είναι να τηρηθεί το πλάνο και το συμβόλαιο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η άσχημη εικόνα της ΑΕΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο, αλλά και οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ έχουν προκαλέσει προβληματισμό στη διοίκηση της Ένωσης. Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 16:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα