Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλημα στον αστράγαλο ο Αζάρ, μπαίνει χειρουργείο (pic)

Ο Εντέν Αζάρ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου μέσα στις επόμενες μέρες λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής μετακόμισε από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2019 και η αγωνιστική του εικόνα έχει πάρει τον “κατήφορο” τα τελευταία χρόνια.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να ντύσει τον 31 χρόνο ποδοσφαιριστή στα χρώματα του συλλόγου ύστερα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Αγγλία. Όμως ο Αζάρ τρία χρόνια ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς και δεν έχει αποδώσει τα

αναμενόμενα.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαπρίτσιο Ρομάνο ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα στο αστράγαλο. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός, αλλά και πόσο διάστημα θα μείνει στα “πιτς”.

Μια απώλεια για τον Κάρλο Αντσελότι, η οποία δεν είναι σημαντική καθώς οι “μπλάνκος” ψάχνουν τρόπο για να αποδεσμεύσουν τον Αζάρ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Marca”.

Αναλυτικά:

Eden Hazard will undergo ankle surgery in the next few days, Real Madrid official statement confirms. #RealMadrid pic.twitter.com/Z3W0RC9mTS

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 25, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα