Ρεάλ – Παρτίζαν 91-75: Άλλος ένας περίπατος

Όλοι είχαν στο μυαλό τους την περσινή, δραματική σειρά πλέι-οφ μεταξύ των δύο ομάδων, ο τραυματίας Γκερσόν Γιαμπουσέλε φόρεσε καπέλο που έγραφε “δεν είναι πρόβλημα μου”, αλλά στο παρκέ η Ρεάλ πέρασε σαν οδοστρωτήρας πάνω από την άνευρη και δίχως ενέργεια Παρτίζαν.

Οι Σέρβοι άντεξαν ένα 10λεπτο (26-19) βρίσκοντας απαντήσεις στον τρομερό Μούσα με τις εκτελέσεις του θαρραλέου Καμπόκλο, αλλά στη δεύτερη περίοδο η Ρεάλ πάτησε το γκάζι και με μαέστρο τον απολαυστικό Τσάτσο Ροντρίγκεθ εξαφανίστηκε στον ορίζοντα: 38-21 και +17. Η Παρτίζαν μείωσε στο 48-36 σην ανάπαυλα, αλλά η Ρεάλ αρχειοθέτησε

από νωρίς το ματς με επιμέρους 17-8 και τον Καμπάσο να παίρνει τη σκυτάλη παίζοντας σε διαστημικές ταχύτητες, έστειλε το ματς στο 69-44 και… χαίρετε, αφού ο Πάντερ ήταν ασφυκτικά κλεισμένος από το μαρκάρισμα του Κοζέρ (4 πόντοι, οι λιγότεροι φέτος).

Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν διαδικαστικής σημασίας για τη Ρεάλ που ανέβηκε στο 15-1, την ώρα που το σερί 5 νικών της Παρτίζαν έλαβε τέλος στη Μαδρίτη (9-7).

Πρώτος σκόρερ για τη Ρεάλ ήταν ο Μούσα που είχε 23 πόντους με 10/11 σουτ, προσπάθησε ο Καμπόκλο για την Παρτίζαν (18 πόντοι, 4/7 τρίποντα).

Keywords
Τυχαία Θέματα