World Tennis League: Ήττα στο διπλό για Ντιμιρόφ και Τσιτσιπά, νίκη των Kites (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί νικών για την ομάδα των Kites χάνοντας από τους Ρώσους Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ με 7-6(3), ωστόσο οι Kites κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη χάρη στην επικράτηση της Αρίνα Σαμπαλένκα απέναντι στην Μίρα Αντρέεβα με 6-3 στο τελευταίο ματς της σειράς. 

Λίγο νωρίτερα η ήττα του Ντιμιτρόφ από τον Ρούμπλεφ, είχε ψαλιδίσει στον πόντο τη διαφορά για τους Eagles (21-20), αλλά η Σαμπαλένκα διαμόρφωσε το 27-22 και πλέον οι Kites είναι στην κορυφή

της βαθμολογίας του τουρνουά επίδειξης World Tennis League, μαζί με την ομάδα των Falcons τους οποίους θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή. 

After a day of phenomenal action and extraordinary tennis battles, Team @sg_kites is leading the points table!#Falcons, giving equal competition to the toppers with a hard-fought win and bonus points, secure the 2nd position#WTL #WorldTennisLeague #MeteoraDevelopers #Day1 pic.twitter.com/jpYhiDMlgb

World Tennis League (@TennisWorl76726) December 21, 2023

Η αυλαία άνοιξε με εξαιρετικό τρόπο για τους Kites με τις Πάουλα Μπαντόσα και Αρίνα Σαμπαλένκα να κερδίζουν τις Μίρα Αντρέεβα και Σοφία Κένιν με 6-3, για να ακολουθήσει η νίκη των Τσιτσιπά και Μπαντόσα κόντρα στο δίδυμο Μεντβέντεφ/Κένιν με 6-4. Ακολούθησαν οι ήττες στο απλό και διπλό ανδρών για να έρθει η νίκη στο μονό των γυναικών που εξασφάλισε τη σημερινή επικράτηση. 

Στον αγώνα Falcons – Hawks είχαμε ένα μεγάλο θρίλερ, καθώς η νίκη της Ίγκα Σφιόντεκ κόντρα στην Ριμπάκινα έκανε το σκορ 24-24 με τη νικήτρια ομάδα να βγαίνει από ένα super tie-break μεταξύ της Πολωνής και της Καζάκας, η οποία κέρδισε με 10-8 χαρίζοντας τη νίκη στους Falcons των Τέιλορ Φριτς, Σούμιτ Ναγκάλ και Σοράνια Κιρστέα. 

The post World Tennis League: Ήττα στο διπλό για Ντιμιρόφ και Τσιτσιπά, νίκη των Kites (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα