Μακάμπι-Ερυθρός Αστέρας 92-98: Ο Τεοντόσιτς είχε… κέφια για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο «σπίτι» του

Ο Ερυθρός Αστέρας έμελλε να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, ύστερα από εφτά ήττες, στο…«σπίτι» του, κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο και φιλοξενούμενη Μακάμπι (92-98) στην «Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρένα»! Η σερβική ομάδα ένιωθε πολύ άνετα στην επίθεση, αγωνιζόμενη στην έδρα της, μέχρι την περσινή περίοδο της Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα στην 16η αγωνιστική και προτελευταία αγωνιστική του α’ γύρου, να πετύχει την 6η νίκη της και τον Μίλος Τεόντοστιτς να δίνει ρεσιτάλ.

Mίλος, σούπερ σταρ!

Ο 36χρονος παίκτης, πέτυχε 27 πόντους, μοίρασε 14 ασίστ σε 29: 45 λεπτά συμμετοχής και πετυχε το 6ο

double-double με 20+ πόντους και 10+ ασίστ στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το ίδο επίτευγμα του Τζέιμς και του Καλάθη. Άρχισε το κρεσέντο του στο πρώτο δεκάλεπτο και τελείωσε το παιχνίδι με 40 βαθμό αξιολόγησης. Από το δεύτερο δεκάλεπτο, ο Αστέρας είχε το προβάδισμα στο σκορ, το διερύνε μέχρι τους 17 πόντους, χάριν και στον Γκρεντράιτις που σημείωσε 16 πόμτους στο 3ο δεκάλεπτο και ενώ ο Τόμπι και ο Μπολομπόι ήταν σταθεροί πυλώνες στην συγκομιδή πόντων.

Οι 42 πόντοι των Μπράουν και Μπόλντουιν δεν…έφταναν

Η Μακάμπι έχασε τον έλεγχο του αγώνα από την άμυνα της. Μπορεί οι Μπράουν και Μπόλντουιν να σημείωσαν συνολικά 42 πόντους, αλλά μετά τον Νίμπο που είχε 18 πόντους, η πρωταθλήτρια Ισραήλ δεν μπορούσε να νικήσει από την επίθεση της που έχει τον δεύτερο καλύτερο μέσο όρο συνολικά (87). Μείωσε μέχρι τους 6 πόμτους, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας, δεν… επέτρεπε εκπλήξεις στο “σπίτι” του.

Δεκάλεπτα: 20-20, 42-51, 65-79, 92-98

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα