Προβλήματα στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Destiny 2: Shadowkeep

Σειρά αναμονής και servers offline.

Με την κυκλοφορία των Shadowkeep expansion και New Light (η free-to-play έκδοση του Destiny 2), το Destiny 2 έκανε ρεκόρ παράλληλων παικτών στο Steam, κάτι που οδήγησε την Bungie να βγάλει τελείως offline τους servers, σύμφωνα με

tweet τους, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Το tweet έλεγε: "Τα Destiny 1 και Destiny 2 βγαίνουν offline για έκτακτη συντήρηση. Παρακαλώ αναμείνατε για ενημερώσεις", ενώ στις 00:46 π.μ. ακολούθησε η εξής ενημέρωση, "Η έκτακτη συντήρηση των Destiny 1 και Destiny 2 συνεχίζεται. Συγγνώμη για τη συνεχή καθυστέρηση. Παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο μας."

Πάνω από 200.000 κόσμος έπαιζε Destiny 2, σύμφωνα με τα δεδομένα του steamdb.info.

Ο επίσημος λογαριασμός Bungie Help στο Tweeter, μοιράζει ζωντανά τις ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της μέρας. Πριν το κλείσιμο του server στο Destiny 2, οι παίκτες έπρεπε να περιμένουν στην προσωρινή αναμονή όταν έμπαιναν στο παιχνίδι.

Στη δική μας προσπάθεια να παίξουμε, γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα, βρεθήκαμε να περιμένουμε στη θέση νούμερο 30.049, κάτι που οδήγησε σε Alt+F4 και ύπνο.

Η Bungie είχε κι ένα άλλο πρόβλημα με την αγορά Silver, το in-game νόμισμα του Destiny που μπορεί να αγοραστεί με κανονικά χρήματα. Η Bungie απενεργοποίησε τις αγορές Silver για μία ώρα, αλλά την ξανά-ενεργοποίησε λίγο πριν το κλείσιμο, συστήνοντας στο κοινό να αγοράζει μόνο ένα Silver bundle τη φορά.

Ο λογαριασμός Bungie Help ισχυρίστηκε επίσης πως οι παίκτες του Destiny 2 αντιμετωπίζουν ένα κύμα από σφάλματα "Νυφίτσας" και "Κάστορα". Με τα λόγια της Bungie, ένα σφάλμα "Νυφίτσας" έχει να κάνει με το πρόβλημα του παίκτη στο να μπει στο παιχνίδι ενώ η λειτουργία cross save είναι ενεργοποιημένη. Το σφάλμα “Κάστορα” είναι "η αποτυχία σύνδεσης της κονσόλας σας με την κονσόλα κάποιου άλλου παίκτη μέσω διαδικτύου", και αυτό εξαιτίας των προβλημάτων σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το Steam, το Destiny 2: Shadowkeep κατάφερε να μπει στην κορυφή της λίστας των πρώτων σε πωλήσεις παιχνιδιών. Ίσως να βοήθησε και το γεγονός ότι είναι το πρώτο expansion του Destiny που έρχεται στο Steam και όχι στο Battle.net της Activision-Blizzard, καθώς και η απόκτηση των δικαιωμάτων του παιχνιδιού από την Bungie.

Σύμφωνα με το NPD Group, το Destiny είναι το δεύτερο σε πωλήσεις first-person shooter franchise στις ΗΠΑ, βρισκόμενο πίσω από το Call of Duty. Είναι επίσης το έβδομο σε συνολικές πωλήσεις αυτή την περίοδο.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceGears 5 Story Trailer - Gamescom 2019Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019To νέο Dr. Kawashima Brain Age ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα