'Πρόβα' κάνει η Emma Thompson για έναν ρόλο στην ταινία "Cruella"

Να δει αν της πάει...

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την πρώτη φορά που μάθαμε τα νέα, αλλά η live-action ταινία "Cruella" είναι μέσα στα άμεσα σχέδια της Disney.

Σύμφωνα με το Deadline, η γνωστή ηθοποιός Emma Thomson βρίσκεται στα αρχικά στάδια συζητήσεων να να αποκτήσει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο στην ταινία.

Τον πρωταγωνιστικό

ομώνυμο ρόλο θα κατέχει η Emma Stone. Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν την παραγωγή να ψάχνει στα μάτια των Thompson, Nicole Kidman, Charlize Theron, Julianne Moore και Demi Moore την Baroness, την ανταγωνίστρια της Cruella de Vil και τον κύριο λόγο που ο χαρακτήρας γίνεται κακός.

Το σενάριο θα γράψει ο Tony McNamara, γνωστός από το βραβευμένο "The Favourite", ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Craig Gillespie (I, Tonya), μετά την αποχώρηση του Alex Timbers, λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμά του. Παραγωγοί στην ταινία θα είναι οι Marc Platt, Kristin Burr και Andrew Gunn.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στο τέλος του καλοκαιριού και θα επικεντρώνεται στην Estella (Cruella De Vil) ένα κλεφτρόνι που ζει στους δρόμους του Λονδίνου την δεκαετία του '70. Μέσα από αυτήν θα μάθουμε τον λόγο που μισεί τα σκυλιά της Δαλματίας, αλλά και το πώς έγινε πλούσια.

H Thompson είναι κάτοχος ενός Όσκαρ και ενός βραβείου BAFTA για τον ρόλο της στο "Howards End" (1992). Το 1993 ήταν υποψήφια για δύο βραβεία Όσκαρ για τους ρόλους της στα "The Remains of the Day" και "In the Name of the Father". Κέρδισε στο Όσκαρ Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου για το"Sense and Sensibility" (1995). Την έχουμε δει στις ταινίες "Harry Potter", "Love Actually" (2003), "Angels in America" (2003), "Nanny McPhee" (2005), "Men in Black 3" (2012), "Beauty and the Beast" (2017) και "Saving Mr. Banks". Ανυπομονούμε να τη δούμε στα "Men in Black: International" και να την ακούσουμε στο "The Voyage of Doctor Dolittle".

Η Cruella De Vil είναι η δεύτερη κακιά που αποκτά δική της ταινία, μετά την Maleficent, την οποία ενσάρκωσε η Angelina Jolie στην ομώνυμη ταινία του 2014. Το sequel της ταινίας, "Maleficent: Mistress of Evil", θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Το "Cruella" θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2020 (ΗΠΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό σύμπαν, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΠολύ κοντά η Nicole Kidman για την απόκτηση ρόλου στην ταινία "Cruella"Θα αναλάβει η Emma Stone την διάσημη γούνα της Cruella de VilLive Action ταινία για την Cruella de Vil έρχεται από τον σεναριογράφο του Fifty Shades of Grey

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα