Το Beat Saber φεύγει από το Early Access και αποκτάει Level editor

Ετοιμάστε τα lightsaber.

Το Beat Saber φεύγει και επίσημα από το Early Access και θα κυκλοφορήσει 21 Μάιου, μαζί με ένα Level Editor.

Όπως αποκαλύφθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης αποκαλύφθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης Beat Games, αυτή είναι μόλις η αρχή για το Studio

και την Beat Saber, καθώς έχουν τόσα πολλά στο μαγαζί για το παιχνίδι, ενώ όλα τα features που θα ήθελαν να έχει το παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει θα είναι σύντομα διαθέσιμα επίσης.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης Beat Games, αυτή είναι μόνο η αρχή για το στούντιο καθώς και την ίδια την εταιρεία. Καθώς από τι φαίνεται έχουν τόσα πολλά σχέδια για το Beat Saber.

Παρόλα αυτά, άμα δεν έχετε αγοράσει ακόμη το παιχνίδι και σκέφτεστε να το κάνετε, η τιμή είναι ακόμα σε μορφή Early Access, που σημαίνει ότι θα ανέβει όταν κυκλοφορήσει και επίσημα το Beat Saber.

Το Level Editor θα είναι σε μορφή 2D και θα είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. Το τραγούδι "Beat Saber" από το OST Vol.1 θα περιλαμβάνεται δωρεάν ώστε οι χρήστες να μπορούν να δοκιμάσουν τον Editor χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσουν κάποιο μουσικό κομμάτι.

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.

IGN GreeceDescenders - Launch TrailerOuter Wilds: 10-Minute Gameplay WalkthroughImmortal: Unchained - Storm Breaker Announcement Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα